Even geduld...
Schrijf een recensie
Watervilla de Roerdomp
Vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 699 per week
Ga naar de website

Overnachten op het water

Watervilla de Roerdomp, hoe uniek wil je het hebben? Een drijvend vakantiehuis, in de zomer alleen per boot bereikbaar. Weids uitzicht, rust, ruimte, kabbelend water en alle comfort om je heen. Een klein beetje alleen op de wereld, in een eigentijdse villa op het water in Friesland.

Luxe vakantiehuis op de Friese meren

Watervilla de Roerdomp ligt aan de Wijde Ee, op slechts 15 minuten varen van Grou. Kom je in de zomer overnachten in de Watervilla, dan heb je een bootje nodig. De eigenaar van het huis heeft een elektrische sloep te huur. Je kunt er ook voor kiezen om een bootje te huren bij een van de verhuurbedrijven in de omgeving. Je laat daar je auto achter en vaart in ongeveer 10 minuten naar de dobberende villa. Als dat geen bijzonder begin van je vakantie is?! 

6-persoons watervilla

De watervilla is geschikt voor 6 personen. 'Aan boord' bevinden zich drie slaapkamers en drie badkamers. Een ruime woonkamer met fenomenaal uitzicht, een volledig uitgeruste keuken, WiFi en een sauna. Rondom de Roerdomp ligt een houten terras, je kunt overdag met de zon mee draaien. Heerlijke beachchairs om uren in te staren over de Friese wateren, de zon zien zakken met een vuurtje in de vuurschaal, in slaap vallen met het kabbelende water en het geluid van de stilte. Dit is vakantie!

Ga naar de website
De buurman is ook leuk!

Wil je met meer dan 6 personen komen? Naast Watervilla de Roerdomp ligt Watervilla de Blauwe Reiger, ook voor 6 personen.Watervilla de Roerdomp Goengahuizen

Thema's uit dit plekje