Even geduld...
Schrijf een recensie
Ecovlotten de Heen
Uitzicht Ecovlot
Ecovlotten zonsondergang
Terras Ecovlot
Overnachten Ecovlot
Sloep bij Ecovlot
Steenbergsche Vliet
Ecovlotten de Heen
Uitzicht Ecovlot
Ecovlotten zonsondergang
Terras Ecovlot
Overnachten Ecovlot
Sloep bij Ecovlot
Steenbergsche Vliet
Pin
Marleen ontdekt

Ecovlotten

4-persoons huisjes op water

Ecovlotten
4-persoons huisjes op water

1-4 personen
vanaf € 140 per weekend

Bijzonder overnachten op het water

Ecovlotten? Dat is nog eens bijzonder! Origineel overnachten op een vlot midden in de natuur. 

Slapen op het water

Jachthaven de Schapenput heeft slechts twee ecovlotten in de verhuur. Ze liggen op een unieke locatie aan de Steenbergsche Vliet, op een plek waar het 's nachts nog echt stil en donker is. Ideaal als je even terug wilt naar de natuur, waar niets moet en alles mag. Weg van het hectische dagelijkse bestaan. De ecovlotten zijn te voet bereikbaar. Je krijgt een karretje voor je bagage. Eigenlijk zijn de ecovlotten het beste te omschrijven als blokhutten op het water. Ze zijn 4 x 6 meter en bieden plaats aan max. 4 personen. Er staan twee stapelbedden in, er is een chemisch toilet, een tafel met stoelen en je kunt er in koken. Als gast van de ecovlotten mag je gebruik maken van de faciliteiten van de nabijgelegen jachthaven de Schapenput. 

Varen op de Vliet

Op het terras aan de waterkant kun je uren naar het water staren. Wil je eropuit? Bij de ecovlotten hoort een roeiboot waarmee je de Steenbergsche Vliet kunt verkennen. Heb je een eigen sloep? Die mag je aanmeren bij de vlotten. Geen eigen bootje? Huur een zeilboot of elektrisch aangedreven fluistersloep en laat je verrassen door de schoonheid van dit stukje Nederland.

Een unieke vlotkampeer ervaring!

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website
Tip van Marleen!

Vaar met een bootje naar de theetuin van Benedensas. Leuk, lekker en in een prachtige omgeving. Ecovlotten Heensedijk 57a 4655 AL De Heen

Thema's uit dit plekje