Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Slow Cabins
Duurzame vakantiehuisjes
1 - 5 personen
vanaf € 175 per nacht, doordeweeks

Bijzonder overnachten in de natuur

Slow Cabins brengen je terug naar de basis, terug naar de natuur. Een Slow Cabin is een duurzaam huisje, voor 2 tot 5 personen, op meerdere nog onontdekte locaties in het groen, in de Benelux en binnenkort ook in andere Europese landen.

Je geniet er van het buitenleven, van onthaasten, een digitale detox, van elkaar. Op minder dan twee uur reisafstand van de grootste steden.

Slow Cabins, slow travel… met z’n twee of het hele gezin?

De vrijstaande, mobiele Slow Cabins zijn gebouwd van duurzame materialen en geheel zelfvoorzienend. Back to essentials, maar toch met alle comfort! Een kleine goed uitgeruste keuken, lekkere bedden met een fantastisch uitzicht over de omgeving, een badkamer met douche, wastafel en ecologisch toilet. Zonnepanelen zorgen voor de nodige energie. Een weekendje weg of duurzame vakantie met minimale impact op het milieu, ideaal!

Je hebt de keuze: Time for two is een cabin voor 2-3 personen, Time for family biedt plaats aan 5 gasten. Om je verblijf in de natuur zo veel mogelijk te benadrukken, is gebruik gemaakt van grote ramen. Binnen & buiten lopen in elkaar over.

Slow Cabins: verblijven op unieke locaties

De Slow Cabins liggen in de natuur, verstopt in het groen op onontdekte locaties in de Benelux. Laat je verrassen en ontdek wat een paar dagen op een ‘geheime’ locatie met je doen. Volop privacy gegarandeerd in de natuur. Wandelen, vogels spotten, fietsen; het kan allemaal in de directe omgeving. Of blijf lekker in je cabin. Met een boek bij de kachel, luieren op bed met dat mooie uitzicht, buiten een vuurtje stoken, uren samen kletsen en eindelijk weer tijd voor elkaar!

Fotocredits: Slow Cabins by Jonas VerhulstSlow Cabins Meerdere locaties

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: