Even geduld...

Op het Griekse eiland Mykonos ligt het mooie designhotel Soho Roc House. In alle opzichten bijzonder: qua locatie, sfeer, interieur, uitzicht… Echt alles aan dit hotel nodigt uit om er een vakantie te boeken. Wanneer je de mooie foto’s bekijkt, kun je niet anders dan even wegdromen en jezelf voorstellen in een van de hangmatten aan het zwembad of op je eigen balkon.

Boutiqe hotel op Mykonos

Stel je eens voor: een hip hotel gelegen op een van de meest bijzondere locaties op het Griekse eiland Mykonos, tussen de Paradise en Paragenga stranden. Het hotel ligt op een twee hectare groot terrein met tal van plekken om je even te ontspannen en terug te trekken. Kies een hangmat in de schaduw of een drijvend platform aan zee. Met een koel glas wijn genieten op de veranda terwijl de witte gordijnen zachtjes opwaaien in de wind… Bohemian luxury…

Dit hotel, waar ik een week te gast mocht zijn, is een initiatief van Thomas Heyne and Mario Hertel, eigenaren van de beroemde Paradise Club. Zij hebben van het hotel een paradijs gemaakt, een plek waar alles klopt en waar je continue blij verrast wordt. Het interieur heeft zoveel mooie en bijzondere plekjes en hoekjes, je blijft fotograferen. Geniet mee van dit unieke designhotel!

Fijne start van de dag

Je kunt de dag niet beter beginnen dan met een ontbijt van het Soho Roc House Hotel. Uiteraard ontbreekt de Griekse yoghurt met honing, noten en vers fruit niet, maar daarnaast geniet je van pannenkoekjes met banaan, zalige omelet, fruitsalades, wentelteefjes… en staan er op het kleine buffet verse, huisgemaakte appeltaart, mini-muffins, croissantjes, vers brood.

Bijzonder overnachten op Mykonos

Wanneer je het Soho Roc House Hotel binnenstapt, lijkt het alsof je in een woonmagazine terecht komt. Lifestyle & woonliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Elke ruimte van het hotel is uniek ingericht. De perfecte mix van eenvoudige charme, een moderne mediterrane stijl met een vleugje Marokkaans. De witte basis laat de accessoires en bijzondere meubelstukken perfect tot hun recht komen. Minimalistisch en ingetogen. Een warme sfeer ontstaat door het gebruik van materialen als rotan, verweerd hout, geweven textiel en smaakvolle kunstvoorwerpen. Kalm en rustgevend, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

De kamers van het hotel zijn allemaal verschillend, maar allemaal even sfeervol. Van de Basico, Mare en Veranda kamers tot aan de Grande en Famosa suites. Sommige met balkon, terras of veranda met hangmat. In een Bohemian Luxury stijl, een mix van Marokkaans, boheems, hip…

Lichte ruimte met hangstoelen en blik op buiten waar de zon schijnt

Reasons to go:

Bij zonsopgang verandert de wereld in goud. De moeite waard om een keer vroeg op te staan en te genieten van de warme gloed op het kapelletje, de palmbomen, het hotel. Duik in een hangmat en heb de wereld even voor jou alleen…

  • Dansen onder de sterren
  • Douchen in de buitenlucht met zicht op zee
  • Luieren in een hangmat
  • Bohemian luxury
  • De locatie aan de mooiste stranden van Mykonos
  • De serene sfeer
  • De smaakvolle designinrichting

Paradise Beach

Het designhotel ligt tussen Paradise Beach en Paraga Beach, mooie stranden met beachclubs en tavernes. Het eiland is typisch Grieks met witte huizen, 100-den kapelletjes en blauwe luikjes. Verlaten baaien, leuke restaurantjes: een heerlijke vakantiebestemming.