Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Spa ‘Parel in ’t groen’
Privé wellness
1 - 2 personen
vanaf € 109 per twee uur

Totale ontspanning in Brabant

Parel in ’t Groen is een privé wellness, landelijk gelegen nabij Moergestel. In een prachtige omgeving nabij de Oisterwijkse Bossen en Vennen ligt deze parel, een luxe spa voor twee. Een perfecte plek voor een dagje ultiem genieten.

Spa en wellness voor twee personen

Ben je dol op een dagje spa? Dan moet je echt een keer naar spa Parel in ’t Groen. Mooier dan dit wordt het niet! Deze privé oase reserveer je voor twee personen, 100% privacy gegarandeerd. Tot rust komen gaat hier vanzelf; door de luxe, de sfeer, de persoonlijke benadering en de mooie omgeving. Vanuit de jacuzzi heb je een prachtig zicht over de omliggende weilanden en natuur.

’t Relaxconcept van Parel in ’t Groen

Vergeet de tijd en stuur je zintuigen op reis tijdens een dagje spa in Brabant. Parel in ’t Groen bestaat uit een wellness-suite met grote ramen, die je het gevoel geven in de natuur te zijn. Er is een groot ligbad, een ruime regendouche en een relaxsofa. Buitenom ga je naar de Finse sauna. Op het terras vind je diverse zitjes, ligbedden en die heerlijke jacuzzi. Handdoeken en badjassen liggen voor je klaar, koffie en thee zijn inbegrepen. Je kunt met de verlichting zelf de kleur van je dag bepalen en je eigen muziek afspelen. Het enige wat je verder nog moet doen is ontspannen en intens genieten. Ultiem ontspannen? Reserveer een (duo)massage bij je verblijf in de wellness.

Blijven slapen?

Het gevoel ‘nooit meer naar huis’ gaat je hier zeker bekruipen. Nooit meer is misschien een beetje overdreven, maar blijven slapen is een goede optie. Reserveer de nacht erbij, er wordt ’s ochtends een ontbijt aan de poort gebracht. Zo blijft je privacy gegarandeerd en word je toch lekker in de watten gelegd.

Ken je iemand die dol is op een dagje spa & wellness? Geef een dagje Parel in ’t Groen cadeau, uniek en bijzonder!

Bezig...
Ga naar de website


Spa ‘Parel in ’t groen’ Zandstraat 16a 5066 CA Moergestel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: