Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Kleinschalige spa en wellness
Wat kunnen een paar uurtjes wellness een mens toch goed doen! Die weldadige warmte, het water om je heen, ontspannende geuren… Schiet je van het idee alleen al in de stress en denk je bij wellnesscentrum meteen aan grote mensenmassa’s? Dat is helemaal niet nodig. We hebben een paar kleinschalige spa's voor je ontdekt, waar iedereen zich fijn voelt. Sommige net even anders dan anders, voor het ultieme wellnessgevoel!

Het échte genieten

Dat een spa of wellnesscentrum kleinschalig is, wil niet zeggen dat ze minder te bieden hebben. Integendeel! Door de kleinschaligheid ervaar je zoveel meer. Het persoonllijke karakter, de benadering, het echt kunnen ontspannen omdat er zo weinig andere mensen zijn; heerlijk! 

Een goed voorbeeld is het Betuwsch Badhuys, waar je met maximaal 8 personen per dag terecht kunt. Er zijn sauna's, voetenbaden, een stoombad, bubbelbad en een dompelton en die deel je maar met enkele andere gasten. Je kunt het Badhuys zelfs privé afhuren voor een maximum van 16 gasten. 

Een ander fijn voorbeeld is de Five City Spa in Utrecht, een kleinschalige spa die 7 dagen per week geopend is. Geen sauna's maar wel de beste massages en schoonheidsbehandelingen die je je kunt wensen.

Schoonheidsbehandeling in een kleinschalige spa.