Even geduld...

Bij het eigenzinnige restaurant Stan & Co hebben ze het goed begrepen. Hier weten ze wat hip en happening is, maar dan op een fijne no nonsense manier. Denk aan het creatieve, rauwe, industriële gevoel van het New Yorkse stadsdeel Brooklyn, maar dan vlakbij de gezellige, eeuwenoude Oude Gracht van Utrecht.

Stan & Co, als uit een woonblad

Het leuke is dat je hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt binnenwandelen. Of je nu voor een kop koffie met cheese cake gaat of een uitgebreid diner wilt; het kan. Als de zon schijnt lonkt het terras, maar binnen zitten is eigenlijk nóg leuker. Zeker als je van mooie interieurs houdt. Om een urban, industriële uitstraling te realiseren is er gebruikgemaakt van veel hardhout, steen en staal. Een lange houten leestafel nodigt uit om even lekker een tijdschrift door te nemen, aan de bar kijk je in de open keuken waar je de kok in actie ziet met de speciale Josper-grill en op de loungebanken kun je in de relaxstand.

Speciale smaak

Op de menukaart vind je gerechten waar iedereen van smult. Denk bijvoorbeeld aan een bord spaghetti of een salade geitenkaas, maar het is aan te raden om voor een gerecht van de Josper-grill te gaan. Een classic Angus beefburger of een groentebrochette zoals je hem nog nooit hebt geproefd! Dit komt door de hoogwaardige houtskool die gebruikt wordt. Alle ingrediënten blijven authentiek, sappig en herkenbaar smaken. Ook het brood wordt hierin gebakken. Er wordt graag gekookt met groenten van het seizoen. Zó van het land op de plank.

Locaties van Stan & Co

Inmiddels heeft Stan & Co meerdere vestingen, verspreid over het land. Ga je naar Utrecht, Zeist, Arnhem, Amsterdam of Den Haag? Je zult het casual concept elke keer herkennen. Bij elke Stan draait het om food, drinks & friends.

Stan & Co – Ganzenmarkt 16A, Utrecht

Ontdek ook deze plekjes: