Even geduld...

Ook zo dol op de feestmaand? Kerstmarkten, schaatsavonden en heerlijke geurende glühwein? Bezoek Domstad Utrecht tijdens het weekend van 9 t/m 11 december, wanneer de stad omgetoverd is tot een winters paradijs: Knüss Winterfest.

Kom gezellig naar de stad, ontdek op elk plein een andere winterse festiviteit, van ijspret op het Janskerkhof, warme chocolademelk op de kerstmarkt in de Twijnstraat en leuke gezinsactiviteiten op het Domplein. Verspreid door de stad staan wensbomen, waar je jouw kerstgedachte in kunt hangen. Een fijn moment om even stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is. 

Hoogtepunten Knüss Winterfest

Tijdens het weekend vol warmte en gezelligheid vind je de volgende activiteiten op verschillende plekken in de stad:

  • Wijnfestijn op Janskerkhof met zalige wijnen, lekker eten en live muziek.
  • Het Spoorwegmuseum wordt omgetover tot Allerhande Kerstfestival met inspiratie voor het kerstdiner, workshops, recepten, trends en proeverijen.
  • Familiefest op het Neude met picknicktafels, houten kraampjes, kerstverhalen en springkussens.
  • Winterse Streekmarkt op de sfeervol aangeklede Mariaplaats, met muziek, kinderactiviteiten en lekkers uit de streek.
  • Kerstmarkt op de Twijnstraat, de oudste winkelstraat van Utrecht, met eten & drinken, decoratie, kerstcadeautjes en gezelligheid. 

Meer weten? Knüss Winterfest
Blijven slapen? Een dag tekort voor al het leuks in Utrecht? Blijf slapen bij een van de bijzondere plekjes in de stad: B&B Cornelis

Meer lezen? Ga op stap met de Timetomo Utrecht gids, boordevol hotspots, tips en mooie wandelingen.