Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Stedentrip
Geniet extra van je stedentrip met een bijzonder plekje in de stad! Stedentrips zijn een geweldige manier om jezelf lekker vaak een vakantiegevoel te bezorgen. Tijdens één weekendje weg in een onbekende stad kun je zoveel beleven! Maar je wilt natuurlijk niet uitgeput thuiskomen. Daarom zijn onze bijzondere plekjes zo ideaal: ze zorgen voor balans door je tijdens je stedentrip een thuisbasis te geven waar je helemaal tot rust komt.

Bijzondere plekjes voor een weekendje weg in de stad

Meer »

Waar overnacht je tijdens je stedentrip?

Stel je voor: op vrijdagavond check je in bij je accommodatie en… wauw! Dit is een plek die echt helemaal bij je past. Geen standaardhotel of AirBnB, maar een hippe hotelkamer of knusse B&B vol sfeer en karakter. Als je even de tijd neemt om rond te kijken, vallen je steeds meer leuke details op. Je zou er bijna niet meer weg willen!

Een hotelkamer in Den Bosch, in alle tinten blauw. ruwe betonnen wand, twee persoonsbed.

Genieten én uitrusten tijdens je stedentrip

Toch ga je er de volgende ochtend natuurlijk op uit. Dankzij de gunstige locatie sta je zo in het centrum. Je verkent de pleinen, steegjes en winkelstraten, bezoekt musea en verwent jezelf op gezellige terrasjes met allerlei lekkers. Je ziet in één dag zoveel van de stad dat je je al een beetje een local waant. Als de avond valt, lijkt het wel alsof de stad er alleen maar mooier op wordt. Maar je begint je voeten wel te voelen…

Gelukkig weet je dat er vlakbij een lekker bed op je wacht. Wat voelt het heerlijk om na zo’n lange dag vol indrukken in een oase van rust in bed te kunnen kruipen. De volgende ochtend doe je het rustig aan en neem je alle tijd voor dat heerlijke ontbijt of misschien zelfs wat wellness. Dankzij een tip van je gastvrije host besteed je de laatste middag van je stedentrip op een heerlijk plekje dat je anders nooit had gevonden. Als je weer op weg naar huis bent, lijkt het alsof je veel langer dan een weekend weg bent geweest.

B&B kamer met een groene fauteuil, vaasje met bloemen op de voorgrond en een tweepersoons bed met wit beddengoed.

Een Bijzonder Plekje voor elke stedentrip

Is dit ook de stedentrip die jij voor ogen hebt? Zoek dan niet verder naar een bijzondere overnachting in de stad, want Bijzonder Plekje heeft de meest bijzondere B&B’s en hotels in heel veel steden al voor je op een rijtje gezet. De bijzondere plekjes hieronder geven jouw stedentrip echt een extra dimensie. Geniet ervan!

Een warm welkom in de B&B met een fles rode wijn en twee glazen


Ook leuk om te lezen:
Stedentrip: 10 redenen om naar Nijmegen te gaan Nijmegen is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Waarom? 10 redenen om te gaan! Marleen , 12 juli 2017 Stedentrip: 10x leuk & lekker eten in Lissabon Cocktails bestellen uit een paspoort, lunchen in een pastelparadijs en gefrituurde chocolade: hier moet je zijn in Lissabon! Marre , 9 december 2017 Stedentrip: 4 redenen om Woerden te bezoeken Stedentrip in gedachten? Wedden dat Woerden niet bij je opkomt? Daar breng ik graag verandering in! Marleen , 10 augustus 2016 Stedentrip: 4 x koffie drinken in Delft Ontdek Delft aan de hand van deze toffe koffie adressen. Bijzondere plekjes verspreid over de stad, waar je de lekkerste koffie van Delft drinkt. Jolanda , 4 december 2016 Stedentrip: 9x hotspots Brugge Aan de hand van de reisgids 100% Brugge dwaalden we door deze leuke stad. Bekijk onze ontdekkingen! Toffe koffietentjes, mooie conceptstores, hotspots ... Marleen , 3 maart 2016 Stedentrip: Alkmaar Alkmaar: gezellige straatjes, historische gevels, grachten en verborgen hofjes. De leukste winkelstad van 2017 en natuurlijk de kaasmarkt. Ellen , 23 april 2018 Stedentrip: Genieten in Gouda Bijzonder Plekje houdt van kleine en gezellige steden. Onze laatste ontdekking? Gouda! De beste tips voor een Goudse citytrip lees je in deze blog. Jolanda , 26 april 2018 Stedentrip: Hotspots van Lissabon Stedentrip naar Lissabon? Bijzonder Plekje tipt plaatsen in Lissabon die je niet wilt missen. Liesbeth , 15 maart 2018 Stedentrip: de lekkerste adressen in Purmerend Onverwacht leuk en lekker, een bezoek aan Purmerend. De lekkerste adressen van de stad vind je hier. Marleen , 1 mei 2018 Friesland: de leukste slaapplekjes in de Friese elf steden De Friese elf steden zijn ook de moeite waard wanneer er niet geschaatst kan worden. Ontdek ze vanuit deze bijzondere plekjes, van B&B tot huisje. Marleen , 21 augustus 2018 Stedentrip: de leukste lekkere adressen in Den Bosch Breng jij binnenkort een bezoek aan Den Bosch? Ontdek snel onze tips voor een bezoek aan deze bourgondische stad, vol met leuke en lekkere adressen. Marleen , 23 augustus 2018

Bijzondere plekjes voor een weekendje weg in de stad

Heb je een stedentrip gepland? Verblijf bij een Bijzonder Plekje om je stedentrip extra bijzonder te maken. De leukste logeeradressen.