Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Nortich House
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 450 per weekend

Design vakantiehuis bij zee

Nortich House is een strandhuis, een nieuw vakantiehuis direct achter de duinen in Noordwijk aan Zee. Een zonnig en licht huis, ingericht met toegankelijk design  en met een ruime tuin eromheen. Met 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen sta je op het strand!

Over Nortich House in Noordwijk

Het huis is gebouwd naar een ontwerp van de eigenaren Aad & Saskia, samen met interieurontwerpster Wanda de Jong. Geïnspireerd op het oorspronkelijke huisje uit 1969, vertaald naar nu. Het huis voelt ruimtelijk aan; door de hoogte, de wit gestucte muren en de grote ramen in de woonkamer. Opvallend is de hoogwaardige afwerking en de slimme indeling. Veel maatwerkkasten, een prachtige keuken van het Deense bedrijf Reform, ontworpen door architect Sigurd Larsen. Het houten design huis heeft drie slaapkamers. Een master bedroom met een tweepersoons bed, een tweede slaapkamer met een op maat gemaakt stapelbed – de ideale plek voor kinderen. En een derde slaapkamer die tevens plaats biedt aan twee personen (niet al te groot). De badkamer heeft een inloopdouche met handgemaakte Portugese tegels.

De woonkamer van Nortich House heeft een houtkachel én vloerverwarming, waardoor het huis aangenaam is in elk seizoen. Favoriet plekje? De ruime betonnen vensterbank die van buiten naar binnen overgaat. Het raam verdwijnt helemaal in de gevel, je schuift zo door naar buiten! Een heerlijke loungeplekje voor je eerste kopje koffie van de dag.

Kinderen zijn meer dan welkom. Er zijn puzzels en spelletjes aanwezig, boeken en informatie over zeedieren en schelpen die je op het strand kunt vinden. In de grote tuin om het huis heen en in de naastgelegen speeltuin is er alle ruimte om te spelen.

Op vakantie in Noordwijk aan Zee

Hoe heerlijk om zo dicht bij zee op vakantie te zijn! Nortich ligt op een klein vakantiepark, het groene park Duinhorst. Aan een kant van het huis heb je vrij zicht over de (bollen-)velden. Vanuit het huis kun je lopend naar het strand. Een dagje aan zee, een lange strandwandeling, uitwaaien en dan even opwarmen of een terrasje pikken bij de leuke strandtenten Witsand, Tulum,  B.E.A.C.H. of Branding (Winter Lodge tijdens de wintermaanden). Winkelen in Noordwijk, op de fiets naar Como & Co, een bezoek aan de mooie stad Leiden of naar Den Haag, de mogelijkheden zijn oneindig. Vergeet vooral niet te genieten van het heerlijke huis, wat voelt als thuis!

(Fotograaf: Marjon Hoogervorst – Printlove
Interieurontwerp: Dag & Nacht Interieurontwerp
Styling: Sand & Clay)

Bezig...
Ga naar de website


Nortich House Duinweg 84A, huis no. 11, 2204 AW Noordwijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: