Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Strandhuis Skåne
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 550 per week

Zonnig strandhuis in Zuid-Zweden

Strandhuis Skåne is een houten vakantiehuis, aan de westkust in het zuiden van Zweden. Een typisch Zweeds huis, met plaats voor 6 volwassen gasten en twee kinderen. En hoe heerlijk, je hebt zeezicht en loopt zo naar het strand.

Knus huis aan zee

Het Strandhuis in Nyhamnsläge is niet groot, wel gezellig en echt een plek om je thuis te voelen. De knusse zithoek bevindt zich voor een groot raam waardoor je uitkijkt op zee. De eethoek met Zweedse klepbank staat voor de openslaande deuren. Heerlijk om een frisse zeebries binnen te laten. Het huis heeft drie slaapkamers (klein) en een vide waar eventueel twee kinderen kunnen slapen. De badkamer heeft een bad, de keuken heeft alles wat je nodig hebt, van een oven tot koffiezetapparaat.

De westkust van Skåne

Het vakantiehuis ligt aan de kust in het dorp Nyhamnsläge, tussen het schilderachtige Mölle en Höganäs. De westkust van Skäne is afwisselend en biedt je veel voor een vakantie. Maak een stedentrip naar Malmö, bezoek de foodhallen in Höganäs, pak een terrasje bij Brandstation in Mölle, ga wandelen in het Kullaberg Nature Reserve, genieten van een fikamomentje bij Enkla Ting woonwinkel en ontdek de charmante koffiehuisjes in het binnenland. Allemaal even leuk en mooi!

 

Bezig...
Ga naar de website


Strandhuis Skåne Skälebäckavägen 9, Nyhamnsläge, Zweden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: