Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Suite-Suite Slapen aan Zee
Slapen aan zee
1 - 2 personen
vanaf € 120 per nacht

Een trendy appartement in Zandvoort

Suite-Suite Slapen aan Zee biedt je een bijzonder verblijf in Zandvoort; een stijlvol ingericht guesthouse, trendy en comfortabel, op loopafstand van het strand. Een plekje op Nederlandse bodem met invloeden uit Bali, Griekenland, Marokko en Ibiza. Het beste van al die heerlijke bestemmingen komt hier samen.

Superdeluxe gastenverblijf bij zee

Suite-Suite is eigenlijk een exclusieve hotelkamer, maar dan zonder ontbijt. Het ruime gastenverblijf biedt zoveel luxe dat je hier bij aankomst gelijk in de relaxstand gaat. Niet alleen omdat gastvrouw Marije, met haar oog voor detail en voorkeur voor perfectie, aan echt alles heeft gedacht, ook door de serene sfeer. De ruimte ademt rust, warmte en het gevoel van strand. Dezelfde fijne en ontspannen sfeer als op Bali en Ibiza.

Marije heeft Suite-Suite tot op de centimeter zelf ontworpen en uitgedacht. De voormalige garage op het erf van hun huis in het groene hart van Zandvoort is grondig aangepakt en met passen en meten geworden tot de droomplek die het nu is. Door het gebruik van verschillende natuurlijke materialen in combinatie met wit is de serene sfeer ontstaan, die tegelijkertijd een gevoel van luxe uitstraalt. Neem de cementstuc vloer, de loungebank en het bijzondere op maat gemaakte bed; stuk voor stuk blikvangers.

Suite-Suite is ontstaan vanuit passie voor interieur en liefde voor natuurlijke materialen

Alles is erop gericht om jou zoveel mogelijk te laten genieten. Met Suite-Suite is een plekje gecreëerd waar je bijna verlangt naar een dagje storm en regen, zodat je de hele dag lekker kunt cocoonen. En dan ’s nachts samen naar de sterren staren vanuit het bed… Suite dreams!

Wat ga je doen vanuit Suite-Suite in Zandvoort?

Eigenlijk moet je je verblijf zo plannen dat je helemaal niets hoeft te doen, behalve een paar dagen uitslapen, loungen, koffietjes drinken op de patio; lekker luxe luieren! Ben je dat zat? Wandel dan op je gemak naar het strand, naar een van de hippe strandtenten zoals Hippie Fish, Ubuntu of Tijn Akersloot. Neem zeker een kijkje bij de nieuwe stijlvolle strandtent Republiek Bloemendaal. Doe alles op een trager tempo: slow slow Suite-Suite.

Bezig...
Ga naar de website


Suite-Suite Slapen aan Zee Emmaweg 21, 2042 NT Zandvoort

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: