Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
’t Witte Huis
Vakantiehuis
1 - 2 personen
vanaf € 305 per weekend
Ga naar de website

Logeren op een landgoed

’t Witte Huis is een bijzonder vakantiehuis voor twee personen. Op een landgoed, omringd door natuur, dicht bij Dalfsen in het Vechtdal. Een heerlijk huisje om je een paar dagen terug te trekken.

2-persoons vakantiehuis op Buitenplaats de Horte

’t Witte Huis is van het Landschap Overijssel. Na een grondige renovatie in samenwerking met de dames van By Mölle is de vroegere biljartkamer, van de landheer van de Horte, omgetoverd tot een bijzonder 2-persoons vakantiehuis. Een vakantiehuis omringd door statige bomen, mooie doorkijkjes, landerijen waar af en toe een hertje langs dartelt en rust. Een Bijzonder Plekje om te zijn, niet alleen qua locatie, ook qua interieur en sfeer.

’t Witte Huis, ingericht door By Mölle

Wil je je een paar dagen afsluiten voor de rest van de wereld? In alle rust genieten van de natuur, de stilte, het uitzicht en… ? Dan is ’t Witte Huis in het Overijsselse Vechtdal echt wat voor jou. Hier doe je automatisch een stapje terug. Niet alleen de ligging op Landgoed de Horte zorgt er voor dat je volledig ontspant, ook het interieur levert daar een grote bijdrage aan. Natuurlijke materialen en kleuren bepalen de sfeer in huis: sereen, met een Scandinavische look & feel.

Alle voorzieningen vind je op de begane grond, die doordacht en slim ingedeeld is. Een comfortabele zithoek met een houtkachel (hout inbegrepen bij je verblijf), een eet- (of schrijf-)tafel voor twee personen en een goed tweepersoons bed (ontworpen door Piet Hein Eek) met matrassen, dekbedden en kussens van natuurlatex, biologische wol en zachte biologische katoen. De eenvoudige keuken heeft alles wat je nodig hebt en de kleine badkamer een douche en toilet. Het klinkt misschien basic, maar je verblijf bij ’t Witte Huis is allesbehalve dat. Hier mogen logeren en tot jezelf en tot rust komen, is pure luxe: slow living!

Ga naar de website


’t Witte Huis Poppenallee 33, 7722 KW Dalfsen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: