Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
The Dutch Farmhouse
Hideaway voor twee
1 - 2 personen
vanaf € 150 per nacht

XL pipowagen in Zuid-Holland

The Dutch Farmhouse staat in de tuin van Marlous en Lucas, die in 2017 hun appartement in Amsterdam inruilden voor een woonboerderij in het Nieuwkoopse Plassengebied. De XL pipowagen is verbouwd tot een luxe huisje (tiny house) voor twee personen, met een fris interieur en grote ramen. Wandel door het weiland, stap in een kano, stook een vuurtje en geniet van het samenzijn. Hier heb je écht tijd voor elkaar.

Luxe huisje met vrij uitzicht

De privacy en het gemak van een vakantiehuisje, gecombineerd met de luxe van een hotel; dat is de beste omschrijving voor The Dutch Farmhouse. De XL pipowagen is volledig gerenoveerd en ingericht met een witte basis, stoere zwarte accenten en houten meubels. In de woonkamer vind je een zithoek met grote televisie, houtkachel en eettafel. Er is een klein keukenblokje (met gevulde koelkast!) en een aparte slaapkamer met aangrenzend de badkamer. Het luxe huisje staat achter in de tuin en heeft uitzicht op het natuurgebied. Onder de oude kastanje hebben jullie een privé terras, de rest van de tuin deel je met Marlous, Lucas, de B&B gasten en de varkentjes, geiten, schapen, kippen en eenden die op het erf wonen.

Ontdek het Nieuwkoopse Plassengebied vanuit Dutch Farmhouse

Bij aankomst staan er twee stadsfietsen en een tandem voor jullie klaar. Stap op de fiets en ontdek het Nieuwkoopse Plassengebied. Verken je de omgeving liever vanaf het water? Op 5 minuten fietsen kun je een kano of elektrische sloep huren en voor een verkoelende duik in de zomer wandel je in 5 minuten naar de rivier. Verder zijn er ook leuke restaurantjes in de buurt te vinden, een aantal liggen op fietsafstand. Vraag Marlous en Lucas naar hun favoriete plekjes in de buurt, ze voorzien je graag van tips!

Bezig...
Ga naar de website


The Dutch Farmhouse Uitweg 20, 3652 LP Woerdense Verlaat

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: