Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theehuis Dennenoord
Theehuis
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website Reserveren

De lekkerste high tea van Twente

Theehuis Dennenoord in Twente is een van de meest bekende theehuizen in Nederland. Niet voor niets, het idyllische houten theehuis ademt sfeer, romantiek en authenticiteit. De combinatie met de bijzonder smakelijke high tea maakt theehuis Dennenoord een must voor liefhebbers van thee & taartjes.

Authentiek theehuis in prachtige omgeving

Het karakteristieke theehuis ligt in een bosrijke omgeving tussen het gezellige dorp Ootmarsum en Vasse in. Niet alleen voor fietsers & wandelaars is het theehuis een fijne tussenstop. Schuif aan en geniet van de ontspannen sfeer. Het theehuis serveert de originele afternoon tea, met scones, zoete & hartige lekkernijen en sandwiches. Het interieur is net zo Engels als de afternoon tea; bloemen, warme stoffen, Greengate servies… Kun je niet genoeg krijgen van al het lekkers? ’s Avonds kun je aanschuiven in The Barn voor de Evening Tea, bestaande uit een proeverij van diverse hartige gerechtjes (koud & warm) die zijn geïnspireerd op het seizoen.

Theewinkeltje

Het interieur is zo inspirerend, het liefst wil je zo’n lekkere high tea thuis ook proberen. En dat kan. In de naastgelegen theewinkel koop je de mooiste serviezen en woonaccessoires.

Bezig...
Ga naar de website
Blijven slapen?

Op het terrein van Dennenoord liggen vakantiehuisjes, zodat je nog langer van het lekkers en de mooie omgeving kunt genieten.Theehuis Dennenoord Vasserweg 37, 7638 PK Nutter

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: