Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Gebakhuus
Theehuis & koffiekeet
1 - 50 personen
vanaf € 22 voor de high tea
Ga naar de website Reserveren

Warm en sfeervol theehuis

Het Gebakhuus ligt ten zuidoosten van Deventer, op de grens van Gelderland en Overijssel. Het is een heerlijke plek om aan te waaien tijdens je wandel- of fietstocht voor een kopje thee met taart of een high tea.

Kopje thee met uitzicht

Midden op het platteland ligt het zwarte houten theehuis, nieuw gebouwd en goed passend bij de omgeving. Grote ramen en openslaande deuren bieden je een mooi uitzicht over het weidse landschap. Zoek een plekje voor een smakelijke kop koffie of kies een van de bijzondere smaken thee (moeilijk kiezen uit zoveel lekkers!). Het huisgemaakte gebak is moeilijk te weerstaan! Kies je voor de high tea, dan proef je van alles wat. Een lekker voorafje gevolgd door een etagère vol met lekkernijen, zowel zoet als hartig. Een lust voor het oog, net als het mooie Bunzlau Castle servies.

Feestje?

Heb je iets te vieren, ga je trouwen of heb je zomaar zin om een feestje te geven? Zoek je een locatie voor een workshop of vergadering? Het Gebakhuus is doordeweeks te reserveren voor groepen tot 50 personen. Liever een feestje op een eigen locatie? De mannen van het Gebakhuus komen graag voorrijden met hun Koffiekeet vol met lekkers.

P.S. neem gerust je fiets mee of trek je wandelschoenen aan, de omgeving is prachtig!

Bezig...
Ga naar de website


Gebakhuus Peppeldijk 1a 7216 PK Kring van Dorth

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: