Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theekamer van Mevrouw Cha
Theeproeverij
1 - 10 personen
vanaf € 20 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Proef de lekkerste theesoorten

De Theekamer van Mevrouw Cha in Stompetoren (tussen Alkmaar en Hoorn) is dé plek voor theeliefhebbers. Om nieuwe smaken te ontdekken, verrassende combinaties te proeven en je mee te laten voeren door het enthousiasme van Linda, alias Mevrouw Cha.

Een proeverij van pure thee

Ben jij een theeleut? Dan moet je echt een keertje naar de Theekamer van Mevrouw Cha. De gepassioneerde Linda reist de hele wereld over om de mooiste smaken uit te kiezen bij de verschillende theeboeren. Ze onderzoekt en test, proeft en probeert om vervolgens naar huis te gaan met de lekkerste thee. Linda neemt jou ook graag mee op reis, in de wereld van pure thee. Tijdens de proeverij leer je hoe je het beste de thee zet, laat ze je proeven en vertelt daarbij ook het verhaal achter de thee. En dat is een feest kan ik je uit eigen ervaring vertellen. De verrassende combinaties van thee met een hapje laten je watertanden. Wat dacht je van een bolletje geitenkaas met rozenblaadjes bij je kopje thee? Een stukje chocolade met yuzu (citrusvrucht uit het Verre Oosten) en zeewier of een vers stukje ananas in combinatie met een vers getrokken glaasje thee. Favoriet? De verfrissende verse ijsthee voor zomerse dagen.

Een theebeleving bij Mevrouw Cha

De proeverij van Mevrouw Cha is een beleving. Door haar enthousiasme en kennis ontdek je de wereld van thee. Je gaat naar huis met kennis, inspiratie en zin om heel veel thee te gaan drinken. Daar heeft Mevrouw Cha ook wat gevonden: het thee abonnement. Elke maand een heerlijke thee met uitleg over de bereidingswijze in je brievenbus! Ook leuk als cadeau.

Bezig...
Ga naar de website


Theekamer van Mevrouw Cha Noordervaart 30b, 1841 HA Stompetoren

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: