Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theetuin Appeltern
High tea in de tuin
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 thee met taart
Ga naar de website Reserveren

Theetuin met vakantiegevoel

Tot in de puntjes verzorgd, gastvrij en even helemaal onthaasten. Dat is Theetuin Appeltern. Uitbaatster Marsha woonde jarenlang in Engeland met haar man en creëerde met haar theetuin een ultiem vakantiegevoelplekje. Voor haar zijn het vooral de zelfgemaakte producten, het prachtige uitzicht, de heerlijke geurende bloemen en de recente gerestaureerde langgevelboerderij die Theetuin Appeltern tot een bijzonder plekje maken… Ontdek snel zelf wat jij hier het fijnste vindt, wij weten het wel!

Idylle tussen de rivieren

In de schilderachtige omgeving van het Land van Maas & Waal, dichtbij Nijmegen, Tiel en Oss, ligt de monumentale langgevelboerderij aan het riviertje de Wetering. Na een grootse restauratie zijn er naast de theetuin ook vijf sfeervolle kamers die als B&B verhuurd worden. De theetuin is een idyllisch plekje onder de bomen, temidden van rozenstruiken, waar je welkom bent om te genieten van verschillende theesoorten. Ook espresso, cappuccino, vers geperst vruchtensap en onweerstaanbare lekkere hapjes staan op de kaart. Wat dacht je van dadeltaart, huisgemaakte scones, brownie?

Een vleugje Engeland

Uit eigen ervaring weet Marsha de verrukkelijke Engelse traditie in Appeltern voort te zetten. Uiteraard is alles huisgemaakt en gaat de high tea gepaard met soep, sandwiches en scones met clotted cream en jam. Omdat alles met veel liefde en volgens traditioneel recept in de keuken voorbereid wordt, is vooraf reserveren wel even nodig. En mocht het weer ietsje minder zijn, dan wordt de tafel voor je gedekt in de theeschuur (met houtkachel). De theeschuur is de hele winter geopend op zondag en op andere dagen te reserveren voor groepen vanaf 8 personen.

Workshop high tea

Altijd al willen weten wat er allemaal komt kijken bij het bereiden van een échte high tea en dat ook nog zelf leren? Leuk arrangement van 2,5 uur met een paar vriendinnen. Uiteraard geniet je daarna samen van al het lekkers!

Bezig...
Ga naar de website


Theetuin Appeltern Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: