Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theetuin Binnen & Buiten
Theetuin
vanaf 2 personen
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Charmante theetuin nabij Sleeuwijk

Theetuin Binnen & Buiten ligt in het prachtige rivierenlandschap nabij Sleeuwijk en vestingstad Gorinchem. Bij theetuin Binnen & Buiten zit je bij mooi weer in de zonnige tuin, een bijzondere plek om uit te rusten na een wandeling in de uiterwaarden, om te genieten van een kopje thee of koffie na een fietstocht of gewoon om inspiratie op te doen met al het moois om je heen. In de tuin vind je gezellige zitjes met uitzicht op de weilanden, tuin en fruitbomen.

Sfeervol theehuis

Wanneer het weer wat minder is, ben je welkom in het sfeervolle theehuis, gevestigd in de voormalige stal van de Brabantse langgevelboerderij. Proef vooral ook even het lekkers. Er worden diverse streek- en huisgemaakte producten geserveerd. Een aanrader is de Special High Tea. Schep losse theeblaadjes zelf in je kopje en proef de pure theesoorten uit China en Japan. De thee is door Karin met zorg uitgekozen bij de hapjes en staat bij deze High Tea centraal.

Theeproeverij

Tijd voor thee is het op ieder moment van de dag! Want thee betekent genieten van warmte, gezelligheid en ontspanning. Gastvrouw Karin is theesommelier en houdt regelmatig theeproeverijen (in het theehuis of op locatie) met pure Aziatische theesoorten en bijpassende lekkernijen. Karin legt graag uit waarom thee veel meer is dan wat water en blaadjes in een pot en leert je hoe je zelf de lekkerste thee kunt zetten. Een echte aanrader!

Sloep Varen

Schipper Pim neemt je graag mee voor een mooie vaartocht op zijn comfortabele sloep door de unieke Biesbosch of over De Linge. Een sloepvaartocht is een heerlijke manier om met elkaar te genieten van de rust en stilte op het water. Graag lekkernijen mee op je vaartocht? Pim zorgt voor een goed gevulde Picknickbox aan boord.

Beleef, Proef en Geniet!

Bezig...
Ga naar de website


Theetuin Binnen & Buiten Kerkeinde 14 Sleeuwijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: