Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Theeschenkerij Boerengoed
Theetuin
1 - 20 personen
vanaf € 5 thee met taart
Ga naar de website Reserveren

Een van de mooiste theetuinen van NL

Theeschenkerij Boerengoed in het Gelderse Oosterwolde is een van de leukste theeschenkerijen van ons land, dat durf ik te zeggen! Van de route er naar toe word je al blij. Je rijdt langs idyllische boerderijen, weilanden met koeien en schapen en bermen vol bloemen. Bij een van die mooie boerderijen vind je Boerengoed, een theeschenkerij met een weids uitzicht over de polders.

‘Kom verder, hier is ’t leuk!’

Een warm welkom wacht je op het erf van Gea. Je komt ogen te kort: krijtborden met leuke en lieve teksten, zitjes met roze en rode kussentjes, een veranda met schommelstoelen, beach chairs, originele hebbedingen en cadeautjes, de lekkerste theesoorten en in de tuin ’t Keetje van Geetje, de pipowagen van Gea met plek voor 10.

Bijzondere high tea arrangementen

Kom aanwaaien voor een kopje koffie of thee met taart. Of, kies voor een van de unieke high tea arrangementen. Net even anders dan anders! Wat dacht je van de Boer’n Wellness waarbij je een uur lang vertroeteld wordt, de Boer-gondische high tea met Kletspot op tafel (gegarandeerd gezellige tafelgesprekken) of de Boer’n fietspicknick?

Teuten & toeren

Het ‘teuten & toeren’ arrangement maakt het kiezen uit al het leuks & lekkers nog net even moeilijker. Wat ga je doen? Na ontvangst met koffie en taart staat er een toffe oldtimer van Nostalgico voor je klaar: een Fiat 500, een BMW cabrio of Mini Cooper. Picknickmand achterin, route bij de hand en daar ga je, door ons mooie Hollandse land. Over slingerende landweggetjes en dijken langs de kronkelende IJssel, pittoreske dorpen en historische Hanzesteden. Zoek onderweg een bijzonder plekje voor je picknicklunch en geniet samen met volle teugen. Wedden dat de glimlach niet van je gezicht gaat?!

Bezig...
Ga naar de website
Theeschenkerij Boerengoed Eekterweg 34 8097PE Oosterwolde gld

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: