Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theetuin Overleek
Theetuin en fluisterbootverhuur
vanaf 1 persoon
vanaf € 29 per high tea
Ga naar de website

Schuitje varen, theetje drinken

Theetuin Overleek ligt midden in Waterland, net buiten het Noord-Hollandse Monnickendam. Als je het hebt over een bijzonder plekje, dan heb je het over deze theetuin! Een pareltje in de polder.

Thee met taart of high tea

Alles is even leuk aan Theetuin Overleek. Het karakteristieke houten pand met binnen gezellige zitjes en de geur van versgebakken taart, op de veranda houten tafels & stoeltjes in fris wit, groen en blauw, het terras in het gras, de beach chairs aan de waterkant, de kippen die overal tussendoor scharrelen, de bootjes in het water… De theetuin is van de familie Deun, waarvan elk gezinslid een bijdrage levert. Moeder Marianne bakt de heerlijkste taarten en verzorgt de high tea, dochters Eveline, Marlies & Marjolein serveren met liefde en een grote glimlach de lekkerste koffie en thee met lekkers en vader Ton verzorgt de fluisterboot- en kanoverhuur. Hier kom je niet zomaar even aanwaaien, hier blijf je het liefst de hele dag genieten!

Fluisterboot- en kanoverhuur

Combineer je bezoek aan de theetuin met een tocht per kano of fluisterboot (voor 5, 10 of 25 personen). Vanaf de theetuin vaar je direct de polders van Waterland in, langs weilanden met koeien, af en toe een molen, onder bruggetjes door naar het idyllische Broek in Waterland, Zuiderwoude, Monnickendam of Holysloot. Onze tip: neem een picknickmand mee vol huisgemaakt lekkers!

Ga naar de website
Dagje uit?

Huur een fluisterboot voor een dag en vaar langs de leukste bijzondere plekjes waaronder theetuin ’t Einde in Zuiderwoude, het Schoolhuys in Holysloot en het Weeshuis in Monnickendam.Theetuin Overleek Overleek 6a, 1141 PD Monnickendam

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: