Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theetuin ‘t Einde
Theetuin en Theeschenkerij
vanaf 2 personen
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Charmant theehuis in Zuiderwoude

Theetuin en Theeschenkerij ’t Einde in Zuiderwoude is een van de meest idyllisch gelegen theetuinen in Nederland. Het theehuis is gevestigd in het laatste huis van het dorp en biedt aan drie kanten uitzicht over de weilanden. Het charmante theehuis ligt aan prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes.

Genieten van thee met taartjes

Verse bloemen op tafel, gekleurde kleedjes, de taart van de dag op een krijtbord; een heerlijke omgeving om neer te ploffen (en niet meer weg te gaan…)! De eigenaresse bakt alle taarten zelf, de lekkerste wortel-, appel- en bosvruchtentaarten. Hier is het onmogelijk kiezen uit al het lekkers. Alles uit eigen keuken is supervers. Kies je een lekker broodje of liever de High Tea? Voor de zoetekauwen onder ons; ga voor de tea complet; een kop thee met drie stukjes zoete taart! Genieten maar!

Schuitje varen, theetje drinken

Wanneer je met een fluisterbootje vanuit Broek in Waterland een dagje gaat varen, dan moet je beslist aanleggen bij Theetuin ’t Einde in Zuiderwoude! Vanuit je bootje (of vanaf de fiets) stap je zo het terras op; kleine klapstoeltjes op een grasveldje aan het water met uitzicht over de weilanden of geniet van een High Tea onder de bomen. Wat een rust, wat een idylle!

Bezig...
Ga naar de website
Leestip!

Zoveel water in de omgeving, (er-)vaar Laag Holland vanaf het water.Theetuin ‘t Einde Zuiderwouder Dorpsstraat 78, 1153 PG Zuiderwoude

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk:
Ook leuk om te lezen:
Eropuit: Fietsen langs de leukste theehuizen in Laag Holland Spring op de fiets en rijdt door typisch Hollandse landschappen langs de leukste theehuizen in Laag Holland. Een bijzonder dagje uit. Marleen , 4 augustus 2017 Broek in Waterland, het mooiste dorp van Nederland? In Laag Holland, net boven Amsterdam, ligt het mooiste dorp van Nederland: Broek in Waterland. Een idylle omringd door water en weilanden. Marleen , 10 juli 2017 High tea: 5 redenen om te reserveren Gezellig met vriendinnen, je moeder, collega's of familie. Een high tea is altijd een goed idee: 5 redenen om snel te reserveren. Marleen , 10 juni 2017 Laag Holland: B&B UniqueLudique in de Beemster Midden in de Beemster ligt een bijzondere B&B: UniqueLudique. Fijn slapen en een top ontbijt omringd door UNESCO werelderfgoed. Marleen , 12 mei 2017 Vriendinnenweekend: de 9 leukste tips in Laag Holland Samen met je vriendinnen een weekendje weg? Kies voor Laag Holland en ontdek de leukste activiteiten voor je vriendinnenuitje. Marleen , 6 januari 2017 3x bijzonder overnachten in Laag Holland Hollandser wordt het niet: Laag Holland! Deze streek heeft veel te bieden, een dag is tekort. Blijf slapen op een bijzonder overnachtingsadres. Marleen , 1 augustus 2016 Eropuit: 5 wateractiviteiten in Laag Holland Laag Holland ligt ten noorden van A'dam en bestaat uit idyllische dorpjes, polders, water en vergezichten. Ervaar vanaf het water per sup, fluisterboot... Marleen , 17 juli 2016 Tip: De 10 leukste terrassen van Nederland Mooi weer op komst? Neem vrij en plan een dagje uit. Strijk neer op een terras in de zon. We hebben de 10 leukste en meest gezellige terrassen geselecteerd! Marleen , 10 april 2015