Even geduld...
Schrijf een recensie
Bezig...
Binnen & buiten
Buiten bij de theetuin
Binnen bij de theetuin
Omgeving
Het theehuis
Volop genieten
Bloemen in de theetuin
Bijzonder moment
Binnen & buiten
Buiten bij de theetuin
Binnen bij de theetuin
Omgeving
Het theehuis
Volop genieten
Bloemen in de theetuin
Bijzonder moment
Pin
Marleen ontdekt

Theetuin Binnen & Buiten

Theetuin

Theetuin Binnen & Buiten
Theetuin

vanaf 2 personen
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Theetuin Binnen & Buiten ligt in het prachtige rivierenlandschap nabij Sleeuwijk en vestingstad Gorinchem. Bij theetuin Binnen & Buiten zit je bij mooi weer in de zonnige tuin, een bijzondere plek om uit te rusten na een wandeling in de uiterwaarden, te genieten van een heerlijk kopje thee of koffie na een fietstocht of gewoon om inspiratie op te doen en te genieten van al het moois om je heen. Overal in de tuin vind je gezellige zitjes met uitzicht op de weilanden, tuin en fruitbomen. 

Sfeervol theehuis

Wanneer het weer wat minder is kan je genieten in het sfeervolle theehuis, gevestigd in de voormalige stal van de Brabantse langgevelboerderij. De oude gebinten zijn bewaard gebleven, het is een mix van authentiek en modern. Proef vooral ook even het lekkers. Er worden diverse streek- en huisgemaakte producten geserveerd. Een aanrader is de Special High Tea. Schep losse theeblaadjes zelf in je kopje en proef de pure theesoorten uit China en Japan. De thee is door Karin met zorg uitgekozen bij de lekkernijen en staat bij deze High Tea centraal.

Tijd voor Thee

Tijd voor Thee is het op ieder moment van de dag! Gastvrouw Karin volgt de opleiding tot theesommelier en legt je graag uit waarom thee meer is dan wat water en blaadjes in een pot. Thee betekent genieten van warmte, gezelligheid en ontspanning. Zij organiseert dan ook regelmatig bijzondere activiteiten waaronder Tijd voor Thee; een theeproeverij met verschillende smaken thee en bijpassende lekkernijen. 

Beleef, Proef en Geniet!

Reserveren?
Vraag vrijblijvend informatie aan.

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk:

Leuke blogs om te lezen: