Even geduld...

De Berghut in Oostenrijk is naast een bijzonder plekje om vakantie vieren ook een locatie voor inspiratie, beleving en speciale themaweken. Tijdens de schoolvakanties zijn het voornamelijk  gezinnen die de Berghut bezoeken. Terwijl de kinderen zich vermaken met elkaar heb je als ouder de tijd voor een goed boek of een gezellig gesprek met andere gasten. Buiten de schoolvakanties worden er speciale weekends en weken georganiseerd, waarin je welkom bent met je jonge gezin, als individu of met vrienden.

Berghut specials

Hans & Nel organiseren bijzondere weken/weekends voor gelijkgestemden. Verschillende doelgroepen inspireren en ontmoeten elkaar. Zo is er een jonge gezinnenweek (met in de winter kinderopvang), een week voor levensgenieters voor liefhebbers van bergen, gezelligheid en lekker eten. Tijdens de Schrijfweek ontvang je alle informatie, inspiratie en motivatie om jouw verhaal of boek te schrijven. De Inspiratieweek zet je in beweging…

Boostweekend

Het Berghut Boostweekend heeft voor mij een speciale betekenis. In 2012, toen Bijzonder Plekje nog in de kinderschoenen stond, was ik tijdens het Business Boost weekend te gast in de Berghut. 4 dagen lang onverdeelde aandacht voor mezelf, mijn bedrijf en alles waar ik nog aandacht aan wilde en moest besteden. Een enorme boost voor mezelf en Bijzonder Plekje. Vage ideeën werden concrete plannen, to-do lijstjes werden stappen en bijzondere ontmoetingen zorgden voor meer zelfvertrouwen en bewustzijn. Wil jij ook zo'n bijzonder weekend meemaken, jezelf en je bedrijf een boost geven (en gunnen)? Ook in 2015 is er weer een boostweekend, van 15-18/19 januari 2015. Er is nog plek! Ik zeg: doen! 

Meer weten?

De Berghut – Rauris, Oostenrijk.