Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
tHUIS aan de BEEK
Vakantieappartementen
2 - 6 personen
vanaf € 120 per nacht

Vakantie in Zuid-Limburg

tHUIS aan de BEEK is een eeuwenoude vakwerkhoeve in het Limburgse Heuvelland. Daar waar de landweggetjes schilderachtig door de heuvels slingeren staat aan de rand van een beek een monumentale hoeve met twee luxe appartementen, voor twee en vier personen. Een huis waar je tHUIS bent.

In de vakwerkhoeve hebben Dick en Marijke twee appartementen gecreëerd, een studio-appartement voor twee personen en een loft-appartement met plaats voor vier. Beide appartementen hebben een eigen opgang/entree, een houtkachel (met houtpakket) en een privé terras en/of tuin. De keukens zijn compleet ingericht. De grote tuin met twee beken (waar het huis naar vernoemd is) is vrij toegankelijk voor jou als gast. Ook handig, de appartementen zijn te koppelen, waardoor er ruimte is voor zes gasten.

Studio-appartement tHUIS aan de BEEK

Het studio-appartement, bereikbaar via een monumentale trap aan de binnenplaats, heeft als unieke eyecatcher een antieke schouw, zichtbaar in de woonkamer en in de semi-afgescheiden slaapkamer. Naast dit stukje ‘oudheid’ laten ook de stoere gebinten het monumentale karakter van de hoeve goed zien. Een mooi en stijlvol contrast met het moderne smaakvolle interieur. 

Loft-appartement voor vier personen

Wat opvalt in het Loft-appartement is de ruim 7 meter hoge kap (Loft), met een entresol met uitzicht over het 5-sterrenlandschap van Zuid-Limburg. Ook de gele kubus met daarin de luxe badkamer met ligbad springt in het oog vanuit de open en lichte woonkamer. De twee slaapkamers hebben ook nog eens een eigen douche.

Wat ga je doen in Zuid-Limburg?

De authentieke vakwerkhoeve ligt in het buitengebied van Epen, op een van de mooiste plekjes in Zuid-Limburg. De omgeving biedt je veel moois: Maastricht ligt op 30 minuten, de Duitse stad Aken op 20 minuten rijden. Wandelingen starten direct vanaf de voordeur, elektrische fietsen zijn vlakbij te huur. In enkele minuten ben je in Epen, waar je terrasjes, restaurants en een supermarkt vindt. Bezoek een van de Limburgse wijngaarden verspreid over de heuvels, geniet van de eindeloze vergezichten of trek je terug bij een van de kabbelende beken…

(foto’s © tHUIS aan de BEEK)tHUIS aan de BEEK Terzieterweg 7 6285 ND Epen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: