Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
TIKI camp
Glamping in Denemarken
1 - 4 personen
vanaf € 30 kleine belltent per nacht

Vakantie op het eiland Langeland

Op vakantie gaan bij TIKI Camp is zoveel meer dan vakantie vieren. Kies je voor een glamping vakantie op het Deense eiland Langeland bij Funen dan kies je voor opladen, herinneringen maken, samen zijn en genieten van de simpele dingen in het leven. Voor hygge op een bijzondere plek!

Glamping bij TIKI Camp

De eerste glamping in Denemarken, hoe bijzonder is dat! Nicki en Tirza besloten het drukke Amsterdam in te ruilen voor een langzamer leven op een van de Deense eilanden. Bij een traditionele boerderij met een stuk grond zijn ze gestart met TIKI camp, een kleinschalige boerderijcamping met ingerichte Bell tenten en een toffe camper voor de verhuur.

TIKI Camp is er voor natuurliefhebbers en herinneringen-makers. Voor wie van kamperen houdt, maar met dat beetje extra luxe, warmte en gezelligheid. Knus en comfortabel tegelijk. Een verblijf op TIKI Camp betekent ontsnappen aan de dagelijkse drukte, de tijd verliezen en aandacht hebben voor elkaar. Koken op open vuur, eten en drinken in de buitenlucht, op ontdekkingstocht, samen rond het kampvuur, muziek maken, boeken lezen, luieren op het strand, wandelen in de bossen, kijken naar de sterren. TIKI Camp is geen gewone boerencamping. Hier gaat het om verbinding met elkaar, met jezelf en met de natuur.

Verspreid tussen de hazelnotenbomen staan in de boomgaard de Bell tenten en Hank de Camper. De tenten zijn knus en van alle gemakken voorzien, met comfortable bedden van ecologische materialen, een houtkachel voor knusse avonden, luie stoelen voor binnen en buiten, en coco-mat vloerbedekking in de gehele tent (ook de kleine bell tenten) voor warme voeten en extra hygge. De badkamer vind je in een Shepherd-hut, een kleine pipowagen omgetoverd tot sanitair. Om te koken is er een gemeenschappelijke keuken of maak een vuur om je maaltijd op te bereiden. Slow cooking!

Duurzaam vakantie vieren

Tirza en Nicki willen hun boerderij in de toekomst zelfvoorzienend runnen. Nu al wordt er bij TIKI camp duurzaam geleefd. Groente en fruit uit eigen tuin, ook verkrijgbaar in de kleine landwinkel en eieren van eigen kippen. Eco-toiletten en afbreekbare toiletartikelen in de Shepherd-huts zorgen ervoor dat jij als gast ook een steentje bijdraagt.

Langeland en Funen

Langeland staat bekend als een van de mooiste Deense eilanden en is verbonden met een brug, dus makkelijk te bereiken met zowel met auto als fiets. De natuur is glooiend, groen en divers. Met veel stranden, wilde paarden, herten, bossen en pittoreske dorpjes. Het stadje Svendborg is vlakbij en staat bekend als het meest charmante stadje van Denemarken om te winkelen. Voor de eilandhopper zijn er verschillende andere eilanden te bezoeken in de Zuid-Funen archipel: Ærø, Thurø, Skarø en Drejø.

TIKI Camp ligt slechts een paar honderd meter van zee. Vanaf de camping zie je de zee liggen. Heerlijk om overdag langs het strand te wandelen, een verfrissende duik te nemen of gewoon even voor je uit te staren. Lekker langzaam leven, precies zoals Tirza en Nicki het graag zien.

Bezig...
Ga naar de website


TIKI camp Klavsebøllevej 16, 5953 Tranekær

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: