Even geduld...

Een auto huren op vakantie? Ik vond het nogal een gedoe om eerlijk te zijn en werd er meer dan eens onzeker van. Een categorie kiezen (klein maar fijn heeft altijd mijn voorkeur), zorgen dat je de juiste verzekeringen afsluit en dan wil je ook nog eens de best betaalbare optie. Een hele uitzoekerij.

Het zijn vooral de verzekeringen die me altijd onzeker maken. Wel of niet afkopen, wat is inclusief? Totdat ik Sunny Cars ontdekte en nu kies ik nooit meer anders! Waarom ik zo enthousiast ben? Lees maar:

Skip de wachtrij

Onlangs was ik op Ibiza, waar een huurauto onmisbaar is om het eiland te verkennen. Je bent niet de enige vakantieganger op dit eiland en wanneer er een vliegtuig landt, staan er lange rijen te wachten bij de autoverhuurbalies. Sunny Cars biedt je de mogelijkheid om als eerste je auto in ontvangst te nemen. Echt heel fijn, na aankomst kon ik langs de rij lopen naar een aparte VIP balie waar je direct geholpen wordt! Wat moet je daar voor doen? Bij je reservering kun je kiezen voor een Premium of Express pakket. Vooraf registreer je je online, ter plekke is er een aparte balie waar je huurcontract al ingevuld klaar ligt (je krijgt voorrang op die lange rij), even tekenen en klaar! Rijden maar!

Met de Premium service krijg je ook nog eens een auto die jonger is dan 1 jaar en minder heeft gereden dan 25.000 kilometer.

Zorgeloos genieten!

Ook fijn, je kunt zorgeloos rondrijden en hebt geen gezeur over het afsluiten van extra verzekeringen. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Mocht er iets gebeuren, je krijgt je eigen risico terugbetaald. Hadden we eerder moeten weten… Tijdens een rondreis Noord-Ierland (met een huurauto van een ander bedrijf) reden we onze linkerspiegel eraf, op een smal weggetje met zo’n muurtje erlangs zoals veel wegen daar. We waren niet de enige, zagen we onderweg. En hoewel een spiegel eraf niet zo’n grote schade is, heeft het ons toch wel bezig gehouden. Schade rijden aan je huurauto is nu eenmaal heel erg vervelend en kan je een hoop ellende opleveren. Het zou fijn zijn geweest als we toen hadden geweten dat we goed verzekerd waren…

Stedentrip, rondreis of …? Met een huurauto zie je meer

Ga jij binnenkort op vakantie met het vliegtuig? Een huurauto erbij reserveren is echt zo leuk! Zelfs op onze stedentrip naar Stockholm hadden we voor een dag een auto en zijn we de stad uitgereden, langs prachtige baaien en karakteristieke houten rode huizen. Een mooie aanvulling op ons stadsbezoek.

Op een eiland als Ibiza is een huurauto ook onmisbaar om de rustige en meest idyllische baaien te ontdekken en ga je rondreizen, gun je jezelf de vrijheid van een eigen auto. Links en rechts afslaan waar je wilt en stoppen op de meest fotogenieke locaties… Wil je dat het liefst onbezorgd doen? Je weet waar je moet zijn voor een auto! Sunny Cars! #meteenhuurautoziejemeer