Even geduld...

Veel van onze Bijzondere Plekjes liggen op mooie plekken die een goed uitgangspunt zijn voor fijne wandel- en fietstochten in de natuur. Ben je ook zo graag buiten? Dan wil ik je graag meer vertellen over de gratis Fundrunner app: bewegen voor een goed doel.

Of je nou wandelt, fietst, hardloopt of de hond uitlaat, met de Fundrunner app zet je de kilometers die je buiten aflegt heel makkelijk om in een donatie aan een goed doel. Het enige wat je hoeft te doen is je prestatie delen op Facebook of Twitter. Alle beetjes helpen en ik kom dan ook graag in beweging voor een goed doel. Zo heb ik met hardlopen, wandelen en fietsen inmiddels 563,02 kilometer afgelegd waarmee ik € 149,68 voor goede doelen heb verdiend. Mooi toch!

Het bedrag dat je ophaalt wordt voor 100% overgemaakt naar het goede doel van jouw keuze. Je hoeft zelf geen sponsors te zoeken, dat hebben Fundrunner en de deelnemende goede doelen al gedaan. Natuurlijk kun je Fundrunner ook gebruiken op de fiets naar je werk of tijdens die gave citytrip naar Valencia! Andere activiteiten waarbij je Fundrunner kunt inzetten zijn skeeleren, rolstoelsporten, roeien, zeilen, golfen, schaatsen, skiën en snowboarden.  De Fundrunner app is gratis en beschikbaar voor Apple en Android.

Doe je mee? Download de gratis app.