Even geduld...

Altijd al willen kamperen op het strand? Het kan dit jaar in Den Haag, bij de Strandkamping. Slapen in een tentje op het strand van Den Haag, dat is pas echt bijzonder! Een buitenkans!

De Strandkamping

De Strandkamping gaat van start in Den Haag, een unieke kans om op het strand te gaan kamperen. Elke week kun je twee nachten logeren, van maandag tot woensdag. De Strandkamping trekt langs het Haagste strand en strijkt op zeven hippe plekken neer. Stel je voor: in slaap vallen met het ruisen van de zee, wakker worden óp het strand bij de eerste zonnestralen. Nog even het strand voor jezelf… Een heerlijk ontbijt staat voor je klaar, genieten maar!

Feest aan Zee

De StrandKamping is een activiteit in het kader van 200 jaar Feest aan Zee. Precies 200 jaar geleden werd het eerste badhuis geplaatst in Scheveningen. Vroeger mocht je nog vrij kamperen op het strand. Tijdens dit feestelijke jaar wordt deze nostalgie van vroeger in een modern jasje weer even werkelijkheid. Een feest voor natuurliefhebbers en sterrenkijkers!

De locaties van de Strandkamping

De Strandkamping komt bij verschillende strandtenten te staan tijdens de zomer. Elke week op een andere locatie:

  • Blow Beach House (Strandslag 1)
  • Beachclub People (Strandslag 2)
  • Beachclub Titus (Strandslag 5)
  • Beachclub Leef (Strandslag 6)
  • Strandpaviljoen De Staat (Strandslag 10)
  • Strandpaviljoen Zuid (Strandslag 11)
  • Strandpaviljoen La Cantina (Strandslag 12) 

Hoe werkt het?

Vanaf tweede Pinksterdag 2018 start de Strandkamping in Den Haag. Er staan een aantal tentjes klaar, altijd voor twee nachten te huur, van maandag tot woensdag. Elke tent, een Outdoor Storm Tipi, is geschikt voor twee personen. De tent en het sanitair zijn geregeld. Verder neem je zelf alles mee zoals slaapmatjes, slaapzakken, zaklamp, handdoeken, vegertje en eventueel picknickkleed of strandstoeltjes. Koken op het strand mag niet, maar je bent meer dan welkom voor ontbijt, lunch en diner in het bijbehorende strandpaviljoen.

Zon, zee, strand, kamperen met je voeten in het zand!

Prijs per overnachting € 27,50 per persoon. Min. verblijf twee nachten. 
Ontbijt € 10,00 per persoon.
 

Wil je ook logeren aan zee? Reserveer jouw nachten op het strand!