Even geduld...

Als je gewend bent aan de gezelligheid van een hond in huis, dan kun je je haast niet voorstellen hoe het is zonder. De stilte valt pas op als je trouwe viervoeter er even niet is, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent. Heb jij jouw maatje het liefste altijd bij je? Kies dan voor een huisje waar je hond ook welkom is!

Vakantiehuis ievers yn fryslân

Zoek je een fijne plek voor een familie- of vriendenweekend waar je hond ook mee mag? Het 10-persoons vakantiehuis ievers yn fryslân ligt op het platteland in Friesland, aan de rand van het dorp Easterwierrum. Een bijzonder adres, het huis is namelijk gevestigd in een voormalige kerk. Begin de dag goed met een mooie wandeling tussen de Friese weilanden en breng de middag door in de heerlijke tuin. Terwijl jij op het terras geniet van het uitzicht over de akkers vermaakt jouw vriendje zich tussen fruitbomen.

Kerk als vakantiehuis met bloemenweide op de voorgrond

Wit Huisje Zeeland

In Zeeuws-Vlaanderen ligt Wit Huisje Zeeland, een knus en schattig vakantieverblijf voor 2 personen. De perfecte plek voor een weekendje samen met je geliefde en jullie trouwe viervoeter. Het huisje heeft een mooie groene tuin en wanneer je de straat uit wandelt, loop je zo een natuurgebied in. Wissel de wandelingen in de buurt af met een uitstapje naar zee, ook vlakbij het huisje. Check van tevoren wel even op welke stranden honden welkom zijn.

PUUR Exloo: luxe villa’s in Drenthe

De villa’s van PUUR Exloo staan op een vakantiepark met veel groen, in een mooie omgeving vlakbij natuurgebied de Hondsrug. Er zijn 6-, 8- en 10-persoons huizen, elk voorzien van luxe extra’s zoals een sauna. Wanneer je hier gaat wandelen met je hond word je verrast door de variatie aan natuur in Drenthe. Het ene moment loop je tussen de bomen in het bos, even later sta je midden in een heidegebied met zandverstuivingen.

Strandhuisjes Groede in Zeeland

Is jouw hond ook zo gek op het strand? Neem hem mee naar de Strandhuisjes in Groede. De strandslaaphuisjes met panoramisch uitzicht op zee zijn geschikt voor 6 personen (max. 4 volwassenen) en in een aantal huisjes mag je hond mee. In het hoogseizoen moet de hond overdag aan de lijn, maar van 1 oktober tot 1 mei kan jouw maatje zich volledig uitleven; dan mag hij namelijk de hele dag loslopen. Zwemmen, rennen, graven… en uiteindelijk moe en voldaan opdrogen in de zon. Hij heeft hier de tijd van zijn leven!

Strandhuisjes op het strand waar honden welkom zijn

Buitenhuisje Berg en Dal aan de Zevenheuvelen route

Buitenhuisje Berg en Dal biedt plaats aan 2-3 personen en ligt aan de Zevenheuvelen route van Groesbeek naar Nijmegen, op 10 minuten lopen van het dorpscentrum. Neem je hond mee op avontuur door het rivierenland, de mooiste wandelroutes starten hier vanaf de voordeur. Ga op pad in de Ooijpolder of bewandel het Pieterpad. Wel even goed opletten waar de grazers vrij rondlopen, dan moet de hond namelijk aan de lijn.

Tweepersoons bed met zithoek, openslaande deur en geel houten plafond

Bekijk alle plekjes waar honden welkom zijn

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: