Even geduld...

Even geen Whatsapp, Instagram, Facebook of Twitter maar wel een betere concentratie, meer rust, heerlijk slapen en minder stress. Dat zijn onder andere de voordelen als je je smartphone wat vaker uitzet en weg legt. Eén de belangrijkste voordelen hebben we dan nog niet eens genoemd, namelijk meer aandacht voor je omgeving en elkaar. Want zeg nou zelf, écht contact is toch veel leuker dan via je telefoon?

Meer rust, samen genieten

Natuurlijk weten wij van Bijzonder Plekje nog wel wat fijne plekjes waar je offline kunt gaan en WiFi helemaal niet mist, de makers van de Socialbox bedachten een andere mooie oplossing. Hun missie is om rust, balans en focus terug te brengen naar smartphone-gebruikers. Terug naar de basis, in connectie met elkaar en met de natuur. Een missie die wij van harte steunen!

Even offline met de Socialbox

De Socialbox is uniek Dutch design. De box is gemaakt uit één stuk hout, dat kan walnoot of essen zijn. In de handgemaakte houten box is plek voor één tot vier smartphones. Leg je telefoon in de box, steek de kaarsjes aan en geniet samen of alleen van het offline zijn. Doe je ding. Of juist even helemaal niets. De waxinelichtjes zijn ook handgemaakt, van soja dus vriendelijk voor het milieu. Je kunt kiezen uit vijf heerlijke geuren. Twee roestvrijstalen shutters vormen het middelpunt van de box. Door de shutters over de kaarsjes te schuiven sluit je je Socialboxmoment af.

Ontdek zelf wat het ‘offline’ zijn met je doet! Neem gerust ook de box mee tijdens je nachtje weg, weekendje samen of vakantie. Eindelijk weer écht genieten!

Neem gerust een kijkje: www.desocialbox.nl