Even geduld...

Ik ben dol op lezen. Stapels boeken liggen nog op me te wachten en ik kan geen boekhandel inlopen zonder een boek te kopen. Van roman tot reisverhaal, van biografie tot bestsellers, ik lees ze graag en veel.

Wanneer ik een nachtje of weekendje weg ga, er gaat een boek mee. Op vakantie gaat er zelfs een tas vol boeken mee. Behalve als we gaan vliegen, daarvoor heb ik tegenwoordig een handige Kobo e-reader. Voor vertrek zet ik er een paar boeken op en genieten maar. Het lezen op een e-reader wordt nu nóg leuker: Bol.com en Kobo bieden een ebook-abonnement voor 9,99 euro per maand!

E-book abonnement

Hoe heerlijk, onbeperkt kunnen lezen en nieuwe boeken ontdekken! Het kan! Bol.com en Kobo hebben samen een ebook-abonnement ontwikkeld. Voor een bedrag van € 9,99 per maand heb je toegang tot een groot aanbod digitale boeken. Van bestsellers tot klassiekers, zowel Nederlandstalig als internationaal. Er zijn nu meer dan 40.000 ebooks beschikbaar, waaronder ruim 16.000 Nederlandstalige titels. Herman Koch, Saskia Noort, Kluun, Jan Siebelink… ook de nieuwste en populairste boeken zijn beschikbaar. 

Fijn vooruitzicht toch! Je neemt een Kobo Plus abonnement en zet je e-reader vol met alles wat je wilt lezen. Ook boeken waar je over twijfelt lees je nu makkelijker. 

Ik kan niet wachten om lekker te gaan lezen! Zou er bijna een vakantie voor boeken 😉

Lees meer over het Kobo ebook-abonnement

Mocht je twijfelen, het abonnement is nu voor iedereen 30 dagen gratis uit te proberen! Daarna is Kobo Plus per maand opzegbaar.