Even geduld...

Het leukste dagje uit in Nederland? Dat is voor mij met stip op 1: teuten en toeren! Je gaat met een oldtimer toeren en geniet van lekkers bij Theeschenkerij Boerengoed in de buurt van Elburg. Helemaal leuk om met de liefste te doen. Een romantisch dagje uit!

Het ‘teuten & toeren’ arrangement

Wat ga je doen tijdens dit leuke uitje? Na ontvangst met koffie en taart staat er een toffe oldtimer van Nostalgico voor je klaar: een Fiat 500, een BMW cabrio of Mini Cooper. Picknickmand achterin, route bij de hand en daar ga je, door ons mooie Hollandse land. Over slingerende landweggetjes en dijken langs de kronkelende IJssel, pittoreske dorpen en historische Hanzesteden. Zoek onderweg een bijzonder plekje voor je picknicklunch en geniet samen met volle teugen. Wedden dat de glimlach niet van je gezicht gaat?!

Theeschenkerij Boerengoed

Je start- en eindpunt van de dag is Theeschenkerij Boerengoed in het Gelderse Oosterwolde, een van de leukste theeschenkerijen van ons land. Van de route er naar toe word je al blij. Je rijdt langs idyllische boerderijen, weilanden met koeien en schapen en bermen vol bloemen. Neem gerust de tijd om even te genieten bij Boerengoed. Met een kopje koffie en taart begint je dag goed. Niets moet!

De theeschenkerij geeft je een goed gevulde picknickmand mee en een mooie route, waarbij je kunt kiezen uit een rondje over de Veluwe, toeren langs de IJssel of langs een aantal Hanzesteden. Aan het einde dag van je tocht keer je hier weer terug voor een afsluitend drankje.

Nostalgico oldtimer verhuur

Nostalgico heeft oog voor mooie auto’s: karakteristieke oldtimers die met liefde opgeknapt en onderhouden zijn. Niet alleen een lust voor het oog, ook een enorm plezier om in rond te rijden. Dat ervaar je zelf ook tijdens je dagje toeren. De charme van het nostalgische dashboard, van het ouderwetse sturen, kaart lezen, met de hand je raampjes open draaien… En het zwaaien!

Praktische informatie:

Wat? Teuten & Toeren
Waar? Vanaf Theeschenkerij Boerengoed
Met? Een oldtimer van Nostalgico
Route? Maak een keuze uit de Hanzestedenroute (120km), Veluweroute (90km), IJsseldeltaroute (100km) of Kampereilandroute (110km). Vergeet niet om ook te genieten onderweg, je hoeft geen kilometers te vreten!
Prijs: € 150,00 voor twee personen incl. klassieker en picknickarrangement

Ook bijzonder: