Even geduld...

De winter is bij uitstek de periode om tijd voor elkaar vrij te maken. Vijf Friese groepsaccommodaties spelen hierop in door in de komende wintermaanden extra uit te pakken met een sfeervolle presentatie van hun accommodaties, een warm ontvangst en een winters activiteitenaanbod. Denk aan schapenvellen, warme bontjes, een brandende houtkachel…

Eropuit

Stel je voor; de uitgestrekte en verlaten landschappen in Friesland, een dun laagje rijp, misschien zelfs sneeuw, ijs op de sloten, rode wangen en koude neuzen. Je hoeft je geen moment te vervelen! Wat dacht je van de buitenlucht inademen in een houtgestookte hottub, ganzen spotten tijdens een poldertocht met gids of sleeën in het glooiende Nationale Landschap Zuidwest Fryslân. De aanwezigheid van twee splinternieuwe ijshallen in Friesland zorgen er bovendien voor dat er altijd geschaatst kan worden!

Feel the night

Rondom de Europese Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 worden er – vanwege de beperkte lichtvervuiling in het noorden van ons land – veel activiteiten in het donker georganiseerd onder de naam ́Feel the Night ́. Hoe bijzonder, samen sterren kijken tijdens een STAR party onder de duistere Friese hemel.

Ervaar de warmte

In de met schapenvellen, houten bankjes, wollen dekens en lantaarns aangeklede accommodaties wacht naderhand een warme haard en staan ouderwetse spelletjes klaar. Nog even samen hout hakken en afsluiten met een Berenburg proeverij!

De prijzen zijn in de winter een stuk lager dan in de zomermaanden. Reden te meer om juist in deze tijd te kiezen voor een warm weekend in Friesland. Van harte welkom in het hoge noorden bij een van de volgende accommodaties:

Verzamel je vrienden, familie en/of collega’s en ga genieten samen, van een stukje Scandinavië in Friesland!

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: