Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Tralaluna Tiny House
Huisje op wielen
1 - 4 personen
vanaf € 95 per nacht

Origineel overnachten in Drenthe

Het Tralaluna Tiny House is een bijzonder plekje in Drenthe; origineel, eigenzinnig en creatief. Een 2-4 persoons huisje, gemaakt met liefde, plezier en vakmanschap. Voel je welkom om een paar dagen te onthaasten en te genieten.

Over het Tiny House van Tralaluna

Het Tiny House is een sfeervol en comfortabel huisje, gebouwd met een mix van ecologische bouwmaterialen en hergebruikte materialen. Er is plek voor twee personen, eventueel kan een extra slaapplek op het daybed gecreëerd worden voor een volwassene of twee kinderen. Het huisje op wielen is voorzien van een vide met het bed, een eigen badkamer met toilet en douche en open keuken. Hoe leuk, het 2pits kooktoestel is mobiel, in een handomdraai sta je lekker buiten te koken.

Wat wordt je favoriete plekje? De hoge krukken aan tafel voor het raam, de loungebank voor het grote raam met uitzicht over de akkers of in de schommelstoel? Het huisje is ecologisch geïsoleerd en met vloerverwarming en houtkachel het gehele jaar rond comfortabel. De lectuurbak en de originele ‘boekenplank’ bieden een persoonlijke selectie leesvoer ter inspiratie en vermaak.

Bij Tralaluna’s Tiny House staat een picknickbank om fijn aan te lezen. Aan de achterkant is een privé terras met een weids uitzicht over het veld met adembenemende zonsondergangen. Fijne stoelen en vuurschaal maken het plaatje compleet. De hangmat nodigt de sterrenliefhebber en dagdromer uit.

Overnachten op natuurkampeerterrein De Voscheheugte

Tiny House Tralaluna staat op natuurkampeerterrein De Voscheheugte, midden in de natuur in Drenthe tegenover het mooie Mantingerzand met heide, bos, stuifzand en jeneverbessen. Ieder moment van het jaar weer een verrassende, rustgevende en inspirerende plek. Tel daarbij het leuke thee-/eethuisje van Ruben en Chantal en je wilt voorlopig niet naar huis! Laat je in de watten leggen met verse broodjes in de ochtend of een uitgebreide klassieke ontbijtmand. Doen hoor!Tralaluna Tiny House Mantingerdijk 8 9436 PN Mantinge

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: