Even geduld...

Na het succes van de Rollende Keukens trekt de mobiele keukencaravan dit jaar ook naar Utrecht tijdens TREK-UTRECHT. In het Pinksterweekend, van vrijdag 6 t/m maandag 9 juni, vind je een groot en gezellig openluchtrestaurant in het Zocherpark aan het Lucas Bolwerk. Het hele weekend staat bol van lekker eten, muziek en theater. 

Lekkere trek?

Tientallen mobiele keukens laten je meegenieten van heerlijke hapjes en zalige drankjes. Koffie uit een Kever, friet uit de vrachtwagen, kaas uit de caravan… je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt voor je ogen klaargemaakt. Ondertussen word je tijdens dit verrassende en smakelijke festival vermaakt met theateracts en live-muziek. De speciaal in het leven geroepen Burgemeester van Trek heet je van harte welkom en geeft je graag uitleg over grappige activiteiten als de Staande Ovatie en de Wensboom (waarbij JIJ het middelpunt bent!).

Dus neem mee, die vrienden, familie, buren en andere liefhebbers van een gezellig openluchtrestaurant! 

Facts & figures TREK-UTRECHT:

Openingstijden

  • Vrijdag 6 juni 15.00 – 00.00 uur.
  • Zaterdag 7 juni 14.00 – 00.00 uur.
  • Zondag 8 juni 14.00 – 23.00 uur.
  • Maandag 9 juni 14.00 – 22.00 uur

Locatie: Lucas Bolwerk in Utrecht 
Entree: gratis. Je betaalt bij je eerste bestelling een bijdrage van €2,50 voor een Trek-glas, dat telkens wordt hergebruikt (en schoongespoeld).