Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Twizy Beemster
Elektrische auto huren
vanaf 1 persoon
vanaf € 45 per dagdeel
Ga naar de website

Toeren door de Beemster

Een bijzonder dagje uit? Huur een Twizy, een elektrisch autootje, en ga toeren door de Beemster, werelderfgoed van UNESCO.

De Twizy van Renault

Weet jij wat een Twizy is? Een Twizy is een elektrische auto van Renault. 100% elektrisch, 100% leuk! In de auto is plek voor twee personen, alhoewel de bijrijder niet al te groot moet zijn om een dagje comfortabel te rijden en zitten. Het autootje heeft bescherming voor koude en natte dagen, maar kan ook helemaal open. Lekker vrij en blij rijden!

Voordat je op pad mag, krijg je een uitgebreide instructie over het rijden met een Twizy. Een rijbewijs is verplicht. Eigenlijk wijst het allemaal vanzelf, al moest ik erg wennen aan het feit dat je de auto niet hoort als je start.

De Beemster, werelderfgoed van UNESCO

De Beemster is niet voor niets werelderfgoed van UNESCO. Dit bijzondere stukje Nederland kenmerkt zich door het polderlandschap, rechtlijnig ingedeeld. Lange rechte wegen, sloten en landerijen, afgewisseld met pittoreske dorpjes en stolpboerderijen en daartussen nog een UNESCO werelderfgoed: de Stelling van Amsterdam met verschillende forten. Wanneer je met een Twizy rond rijdt in de Beemster, krijg je een goed beeld van dit unieke gebied.

Per Twizy langs BeemSTERREN

De Beemster is naast UNESCO werelderfgoed natuurlijk ook bekend van de Beemster Kaas. En er is meer. De mooiste plekjes van de Beemster zijn benoemd tot Sterren van de Beemster; locaties en bedrijven die zich inzetten voor het behoud van het werelderfgoed, het verhaal van de Beemster vertellen, je laten proeven van de lokale producten en je welkom heten.

Er zijn 15 BeemSTERREN, die allemaal iets bijzonders hebben. Van CONO Kaasmakers tot Fort Resort Beemster, van het Beemster Arboretum tot het Betje Wolff museum. Ook de restaurants BRASA in Middenbeemster en Stoer in de Beemster in Noordbeemster horen bij de Sterren van de Beemster. Een tussenstop waard!

De Twizy heeft een navigatiesysteem, waar verschillende routes op ingesteld zijn, heel handig. Toer met je Twizy langs de BeemSTERREN en je hebt gegarandeerd een gevarieerd programma.

Vergeet niet te zwaaien onderweg, je valt echt op bij je medeweggebruikers!

Ga naar de website


Twizy Beemster Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: