Even geduld...

Uit het leven van Marleen… een kijkje in mijn dagelijks leven. Van kleine geluksmomentjes tot grote ontdekkingen, van bijzondere plekjes en mooie ontmoetingen tot dagelijkse beslommeringen: februari 2016.

Volle kracht vooruit in februari. Hard en veel gewerkt en ik besef me wederom dat ik de leukste baan van de wereld heb. Hoewel het soms lijkt alsof ik alleen maar leuke dingen doe, maak ik lange dagen om mijn website mooi, goed en bijzonder te houden. Mailen, vragen beantwoorden, veldwerk, fotograferen, teksten schrijven, Facebook, Instagram en Twitter, plekjes (be-)zoeken; Google analyseren, blogs aanleveren bij Flavourites en Flow Magazine, persberichten sturen… Never a dull moment! 

Nachtje Veluwe

Voor mijn gevoel zaten onze kinderen nog maar net op school of ze hadden alweer vakantie, gezellig voorjaarsvakantie in de eerste week van de maand. Met manlief genoot ik een nachtje op de Veluwe, bij Boutique hotel Sterrenberg. Heerlijk om even samen te zijn, eindeloos te kletsen, met een wijntje bij de haard, lang te dineren en langzaam te ontbijten…

Zon, Zee, Strand

Met code oranje en storm aan zee reed ik met onze meisjes naar Callantsoog, voor een paar dagen uitwaaien en samen zijn bij Zon, Zee, Strand.

We hadden zo'n leuk meisjesuitje! Met de slappe lach stonden we bovenop de duinen, hangend in de wind, compleet gezandstraald. Shoppen in Schagen, lunchen bij Zilte Zoen in Egmond en als echte dames aan de high tea bij Van Dis in Hoogkarspel.

In de media

Wat een maand qua aandacht in de media. Een stukje in Viva Mama, interview met de Volkskrant en de Belgische variant van Bijzonder Plekje werd opgepikt door de Libelle, Feeling, Knack, DeMorgen en HNL. Echt niet normaal! Als klap op de vuurpijl mocht ik mijn favoriete adressen tippen in de vakantiegids van Ouders van Nu.

HaagseStrandhuisjes

Weet je nog, de winactie voor de HaagseStrandhuisjes? In april mag ik gaan testen en iemand meenemen. Echt bizar, zoveel mail ik heb ontvangen van Bijzonder Plekje liefhebbers… Net als veel lezers vind ik het heel spannend om zomaar met een vreemde op stap te gaan. Op Valentijnsdag maakte ik bekend dat Jeanne-Tine met me mee mag. Ik heb haar inmiddels gesproken en kijk er nu al naar uit om samen aan zee te zitten!

100% Brugge

Men neme 2 dagen vrij, de reisgids 100% Brugge, een fijne plek om te slapen en je hebt hét recept voor een geslaagde stedentrip! Ik zwierf aan de hand van de wandelingen in de 100% gids door de stad en ontdekte de leukste adressen van Brugge.

(Eethuisje) Voscheheugte

De laatste nacht van de maand was een van de meest bijzondere van de afgelopen tijd. Ik ben met mijn moeder een nachtje weg geweest. Ze is net als ik dol op reizen en met mijn vader is ze nog regelmatig ergens in Europa te vinden. Wanneer ik onderweg ben voor Bijzonder Plekje is ze er vaak voor onze kinderen. Het was zo fijn om nu even samen op pad te zijn. Via Flod Veessen naar Mantinge in Drenthe, voor een nacht in een unieke design trekkershut van de Voscheheugte. Kletsen, kletsen, kletsen… Zo mooi, zo fijn, zo bijzonder!

Met een heerlijk zonnetje en opgeladen voor een nieuwe maand sloten we februari af. Heb je het gevoeld? Als de zon schijnt en de vogeltjes kwetteren, dan voel je dat de lente er aan komt! 

Fijne maand maart,

Marleen