Even geduld...

Uit het leven van Marleen… een kijkje in mijn dagelijks leven. Van kleine geluksmomentjes tot grote ontdekkingen, van bijzondere plekjes en mooie ontmoetingen tot dagelijkse beslommeringen: januari 2016.

Dag 1 van 2016, in Denemarken

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar. We vieren de jaarwisseling in Denemarken. Met sterretjes in onze hand en onze voeten in het zand staren we samen met de kinderen naar het vuurwerkspektakel boven Århus. We zijn samen en genieten, van elkaar, van de rust, van het uitwaaien aan zee, van de heerlijke houtkachel in ons huis. Alsof de wereld even stil lijkt te staan.

Vakantiebeurs Utrecht

Ruim een week daarna ga ik op reis door Europa, tijdens de vakdagen van de Vakantiebeurs. Diverse landenpresentaties, een bloggersevent en zoveel inspiratie dat het komende jaar alweer bijna te kort lijkt. 

Reisblog top 100

Bijzonder Plekje wordt genoemd in de Reisblog top 100, met een mooie vermelding in de top 10!

Proeven van de winter

Heel even worden we wakker in een witte wereld. Hoewel het noorden van Nederland dagen aan huis vastzit, hebben wij slechts een paar uurtjes het plezier van een wondere witte wereld. De dagen erna is het strakblauw. Koud & zonnig, heerlijk!

Nieuw, leuk en lekker in Arnhem

Ik ben deze maand veel thuis. Werk aan Bijzonder Plekje bij onze eigen houtkachel, ga met onze twee oudste kinderen op middelbare scholen jacht en zie vriendinnetjes die ik veel te weinig zie. We spreken af in Arnhem, waar veel leuke nieuwe plekjes verschijnen. Ik proef van de chocoladesalami bij Stan & Co en lunch bij Bos & Heij.

Bij Van Mij in Arnhem lees ik deze mooie tekst, waar ik de maand graag mee afsluit…