Even geduld...

Uit het leven van Marleen… een kijkje in mijn dagelijks leven. Van kleine geluksmomentjes tot grote ontdekkingen, van bijzondere plekjes en mooie ontmoetingen tot dagelijkse beslommeringen: juli 2016.

Nu ik elke maand beschrijf wat ik beleefd heb de afgelopen maand, merk ik nog eens extra hoe snel de dagen voorbij gaan. Maar ook, hoeveel moois en leuks op mijn pad komt. Neem juli, een maand met een fantastische start, leuke uitjes en fijne momenten met familie.

Laag Holland

Van 1-3 juli was ik te gast in Laag Holland, de streek ten noorden van Amsterdam. Hoe heerlijk om eigen land beter te leren kennen. Ik heb zo genoten, van de Hollandse luchten boven de polders, uitwaaien op het IJsselmeer, de toerist uithangen in Marken en per fluisterbootje de sloten rondom Broek in Waterland te verkennen.

HiHaHut in het Groene Hart

Amper thuis geweest, zat ik alweer op de tandem om het Groene Hart te ontdekken, ook zo’n mooi stukje van ons land. Lachend en fietsend over dijkjes, langs molens, met pontjes en langs water kwamen we aan bij onze HiHaHut, een hippe trekkershut. Een superleuk concept in het groen. Het logeren bij HiHaHut was bijzonder, dit nachtje met mijn moeder te mogen beleven maakte het extra speciaal.

Slaapfeestje in Groesbeek

Ons meisje Meike gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Als afscheid mocht ze een slaapfeestje geven voor haar beste vriendinnetjes, alleen niet bij ons thuis! Met 4 gillende en giechelende meiden op naar Camping Bij Ons in Groesbeek, voor een nacht in de Veldkamer. Lopen door de beek, lachen in de hangmat, marshmallows roosteren boven het kampvuur, giechelen in bed… het bleef nog lang onrustig in Groesbeek…

Feestje in de tuin

Half juli is mijn vader jarig. Wat een bof dat hij jarig was op een van de mooiste dagen van juli. Met onze hele familie een Italiaans feestje gevierd in de tuin bij mijn ouders. Fijne momenten samen!

Gespot in Flow Vakantieboek

Trots op mijn bijdrage in het vakantieboek van Flow Magazine met als thema ’30 days of summer’.

Stedentrip Valencia

Hetzelfde meisje van het slaapfeestje mocht een bestemming kiezen voor een stedentrip in Europa, qualitytime voor moeder & dochter. Het werd Valencia, de beste combinatie van stad & strand. Hoe heerlijk was het om samen te zijn, de stad te ontdekken, tot laat in de avond op terrasjes te zitten, te shoppen en boeken te lezen aan het strand.

VGhlZXR1aW4gT3ZlcmxlZWs=SGlnaCB0ZWEgYmlqIEgtZWVybGlqaw==

Toffe theetuinen!

Blij met deze nieuwe ontdekkingen, 2 toffe theetuinen. Theetuin Overleek in Laag Holland, waar je ook een fluisterbootje kunt huren en Theetuin H-Eerlijk op een prachtige locatie in het Groene Hart.

S2FtcGFyaSBzYWZhcml0ZW50TWV0IG1laXNqZSBvcCBzdGFw

Kampari safari

Nog een laatste nachtje trek ik eropuit in juli, naar Friesland samen met ons andere meisje. We slapen in een luxe safaritent van Kampari, lunchen bij Picknickers, kijken bootjes in Lemmer en hebben ’t geluk op een terrasje te kunnen dineren.

En zo vloog de maand voorbij… Hoewel het voor de buitenwereld vaak lijkt alsof ik alleen maar onderweg ben, maak ik thuis lange dagen voor Bijzonder Plekje. Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt, we krijgen een nieuw logo, een nieuw design en een verbeterde zoekfunctie. Het is nog even doorwerken, maar in september hoop ik jullie iets heel moois te presenteren!

Tot snel, Marleen

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: