Even geduld...

Uit het leven van Marleen… een kijkje in mijn dagelijks leven. Van kleine geluksmomentjes tot grote ontdekkingen, van bijzondere plekjes en mooie ontmoetingen tot dagelijkse beslommeringen: maart 2016.

Afgelopen maand dacht ik 'mooier dan dit wordt het niet'… Tot maart voor de deur stond met fantastische reizen naar het buitenland. Maart had een aantal bijzondere hoogtepunten voor me in petto!

De maand begon met een Slow Travel Frankrijk event in het Arsenaal in Naarden. Ik kon aanschuiven bij verschillende regio vertegenwoordigers uit Frankrijk, die me graag lieten zien wat Slow Travel in hun regio inhoudt. Ik kan me helemaal vinden in het concept Slow Travel: niet je dagen op vakantie helemaal volplannen, maar meer leven in het moment, met voldoende tijd om onvergetelijke momenten te ervaren. Klinkt helemaal als Bijzonder Plekje, vind je ook niet?

First Eet Arnhem

Met vriendinnetje Femke was ik een dagje in Arnhem, aan de koffie bij First Eet en alle taartjes testen! Dat laatste kwam spontaan in ons op… en is heel goed bevallen. We hebben onze ogen weer uitgekeken bij First Eet, het interieur wordt per keer mooier! 

Ook eens op bezoek?
First Eet – Markt 27, 6811 CH Arnhem

Mandlwand Lodge bij Ik Vertrek

Wat een fantastische uitzending van Ik Vertrek, heb je het gezien? Ik kijk altijd met veel plezier, maar nu was het helemaal leuk. Bijzonder Plekje de Mandlwand Lodge speelde de hoofdrol in de uitzending van zaterdag 05 maart 2016. Wat een reacties kwamen er los en zoveel mensen bezochten de website. Ik had een piek van bijna 15.000 bezoekers die zaterdag op de website. Je snapt, we hebben er een goed glas wijn op gedronken.

Meer weten? Bezoek de pagina van de Mandlwand Lodge

Savoie Mont Blanc

Ik ben dol op sneeuw en skiën. Een winter is geen winter zonder sneeuw en ijs. Ik was dan ook zo blij als een kind dat ik mee mocht met het Frans bureau voor toerisme naar de Savoie Mont Blanc. 3 dagen in de sneeuw! Hoe bijzonder is het dat je 's morgens in het vliegtuig stapt en om 12.00 uur in de zon in de sneeuw luncht… Een totaal andere wereld, zo dichtbij. We hebben zo ontzettend geboft, bijna 3 meter sneeuw, alle dagen volop zon, langlaufen, skiën, toerskiën en als kers op de taart een heliktopervlucht boven de Franse Alpen. Magisch…

Meer lezen? Ontdek de Franse Alpen 
Meer zien? Impressie Savoie Mont Blanc

Zweeds Lapland

Na 1 nachtje thuis vloog deze geluksvogel door naar Zweeds Lapland, met Visit Sweden. Als ik een bucketlist zou hebben, dan stonden Zweeds Lapland en het Noorderlicht er zeker tussen. Beiden mocht ik zien en beleven… je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe bevoorrecht ik me voelde.

Ik ga er nog over schrijven, maar mocht je alvast een indruk willen krijgen van deze droomreis, bekijk mijn filmpje van Zweeds Lapland!

De rest van de maand bracht ik thuis door, nog in een roes van alle hoogtepunten en bijzondere ervaringen. Ik bezocht twee events in Amsterdam, het Storymakers en het Citybreaks Event. Sprak leuke (mede-)bloggers en deed weer veel inspiratie op voor de komende maanden. 

Ondertussen snakkend naar de lente om weer lekker eropuit te kunnen gaan, naar buiten wil ik! April doet wat ie wil… kom maar op!

Geniet van de lente allemaal, Marleen