Even geduld...

Uit het leven van Marleen… een kijkje in mijn dagelijks leven. Van kleine geluksmomentjes tot grote ontdekkingen, van bijzondere plekjes en mooie ontmoetingen tot dagelijkse beslommeringen: mei 2016.

First Eet Sunday Taste – Markt, Arnhem

We starten de maand mei blij; de 1e van de maand valt in de meivakantie van onze kinderen en we gaan naar Arnhem voor de Sunday Taste van First Eet. Een gezellig 'meiden'-uitje, waarbij we genieten van doperwtensoepje, parelcouscous salade, hartige hapjes, heerlijke sandwiches en zalige zoetigheden. Een feestje!

Logeren bij de WaterLodge

Onverwacht pakken we onze koffers en reizen af naar het Brabantse land, naar de nieuwe WaterLodge van TerSpegelt. Wat een bof, ons verblijft valt samen met de eerste mooie dagen van het jaar. We liggen uren in de hangmat boven het water, zwemmen, lezen en genieten met volle teugen van de luxe van de lodge. Nieuwsgierig? Lees het 'getest'- verslag.

Tussendoor stappen we op de fiets, voor een rondje pontje of een andere mooie fietstocht door onze omgeving. Steeds ontdekken we weer leuke nieuwe weggetjes en fietspaden. Ik ontdek ook een leuk stukje in de Libelle Happy Summer, een zomerspecial van het weekblad. 

Mooiste foto

Zoooo blij ben ik met mijn nieuwe 'profiel'-foto's. Op een zonnige dag kwam Tineke van der Eems (van Spaghettiii) bij ons thuis voor een fotoshoot. Jongens, wat spannend! De getalenteerde Tin heeft zulke mooie foto's gemaakt! Ik kon wel huilen van blijdschap… 'Ben ik dat?!' 

Naar Ierland

Hoogtepunt van de maand was onze reis naar Noord-Ierland. Slechts 1,5 uur vliegen en je bent in Belfast. Samen met manlief reden we over de mooiste landweggetjes, langs woeste kusten, hoge kliffen en lieflijke huisjes. We sliepen op de meest bijzondere plekjes, smulden van culinaire hoogstandjes en hebben genoten van de vrolijke Ieren. Wat een gezellig & gastvrij volk! Meer lezen over Noord-Ierland? Een overzicht van de blogs & plekjes vind je op 'Vakantie Noord-Ierland', waar de komende weken nog meer te lezen valt. 

Kleine gelukjes

Met een vriendin lunchte ik aan zee, bij Bries in Noordwijk. Eerder sliepen we al eens bij Boutiquehotel Vesper, leuk om nu ook Bries te zien & proeven. 

Nog een bijzonder moment beleefde ik samen met manlief. Hij was genomineerd tot 'Ondernemer van het jaar 2016' in Wageningen. Voor de feestavond werden we thuis opgehaald met een taxi, waarin de champagne al koud stond. Feestelijk! Niet gewonnen, maar zo'n leuke avond gehad en natuurlijk heel trots…

Mei vloog voorbij… Deel jij je mooiste moment met mij?

X. Marleen

P.S. zo leuk, ondertussen wordt er hard gewerkt aan een redesign van de website… Spannend! En zo'n inspirerend proces!