Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
B&B Ûnder de Wol
B&B en appartement
1 - 10 personen
vanaf € 79 per nacht hoogseizoen

Bijzonder overnachten in Zuidwest Friesland

B&B Ûnder de Wol ligt tussen de Friese meren, op fietsafstand van Sneek en andere Elfsteden stadjes als IJlst en Workum. Tijdens een verblijf in de Friese boerderij geniet je van weids uitzicht, fluitende vogels, spelende lammetjes in de wei, een mooie zonsondergang… Hier geen haast en drukte! Leef mee op het plattelandsritme en ga lekker vroeg ûnder de wol.

Overnachten in de B&B of het appartement van Ûnder de Wol

De stelpboerderij is verbouwd tot een vakantieverblijf met drie tweepersoons bed and breakfast kamers, een zolderkamer met bedstee, een appartement en een gezamenlijke ruimte. De lammetjes en schapen in de wei zijn voor gastvrouw Wiepkje een inspiratiebron geweest bij het inrichten van de kamers. Ze hebben een licht interieur met kleur accenten, een comfortabel kingsize boxspringbed, een koelkastje en een privé terrasje met uitzicht op de weilanden. Grenzend aan de B&B kamers vind je de gezamenlijke ruimte met onder andere een gezellig zitje, keuken, verse bonenkoffie en Clipper thee. Bij mooi weer bieden de openslaande deuren toegang tot het gezamenlijke terras. Heb je liever alle faciliteiten voor jezelf? Boek dan een verblijf in het appartement met eigen woonkamer en keuken. Ook is het mogelijk om Ûnder de Wol in z’n geheel te huren als groepsaccommodatie voor ongeveer 10 personen.

In de gezamenlijke ruimte kun je ’s morgens zelf iets klaarmaken, maar voor een relaxed begin van de dag boek je een verzorgd ontbijt bij. En wie écht even wil ontspannen, reserveert een paar uurtjes in de privé ‘wollness’ met Finse sauna.

Op vakantie in Zuidwest Friesland

Wandelen langs de Friese meren of door weidevogelgebieden, met een bootje of suppend het water op, een rondje pontje fietsen of lunchen in een gezellig stadje; vanuit Ûnder de Wol beleef je Friesland op haar best. De B&B ligt op loopafstand van het watersportdorpje Oudega SWF, waar zich een strandje, diverse restaurantjes en een dorpswinkel bevinden. Ervaar tijdens een vakantie in Friesland zelf dat het leven hier langzamer gaat!

Bezig...
Ga naar de website


B&B Ûnder de Wol De Band 12a, Oudega

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: