Even geduld...

De mooiste herinneringen worden gemaakt tijdens een vakantie of weekendje weg met de hele familie of een groep fijne vrienden. Op Bijzonder Plekje vind je de aller-leukste groepsaccommodaties, van comfortabele vakantiehuizen tot unieke slaapplekken waar je met zijn allen kunt genieten van een bijzondere omgeving in de vrije natuur.

Kies eens voor een aparte groepsaccommodatie, zo eentje die niemand verwacht. Wedden dat jullie nog meer tot elkaar komen en herinneringen maken om nooit meer te vergeten! Onze vier unieke groepsaccommodaties:

1. Logeren in een huifkar

Echt uniek overnachten doe je in een huifkar met een eindeloos uitzicht over de weilanden. Als je met een groep komt worden de huifkarren van de Hayema Heerd in Groningen bij elkaar geplaatst. Gezellig met picknicktafels en een vuurschaal als centraal middelpunt. Slapen doe je onder een zacht dekbed. Als je heerlijk uitgerust wakker wordt, staat er een picknickmand voor een ontbijt op bed voor je klaar. Of je eet gezellig samen aan de picknicktafels!

2. Overnachten in het stro

Op de Hayema Heerd kun je met je groep ook slapen onder de authentieke gebinten en balken van de hooizolder. Tussen het verse stro kun je slapen met maximaal 16  personen. Hans: “Zelden zo lekker geslapen als bij de Hayema Heerd. Warm en gezellig”.

3. Slapen in een yurt of kota

Nog een bijzonder groepsverblijf is ’t Buitenland, middenin de Brabantse natuur. Je vindt er yurts uit Mongolië en kota’s uit Finland; grote, sfeervol ingerichte tenten, comfortabel geïsoleerd. De yurts bieden plaats aan maximaal 22 personen, daarnaast is er eventueel ook ruimte voor tenten en campertjes. Je eigen privé camping!

4. Glamping in Friesland

Ook in Friesland kun je met zijn allen genieten van rust en ruimte in de vrije natuur. Bij Kampari in Delfstrahuizen (tussen Lemmer en Joure) staan grote, luxe ingerichte safaritenten en een pipowagen met een eigen badkamer, douche en compleet ingerichte keuken. Iedere safaritent heeft zijn eigen stijl. Als je gezellig met elkaar komt overnachten, krijg je bij Kampari ook nog eens extra groepskorting.

Bekijk alle bijzondere groepsaccommodaties

Ontdek ook deze plekjes: