Even geduld...

Zoek je een unieke ervaring? Een speciale bestemming voor je weekendje weg of je vakantie? Een leuk adres voor het gezin of met vrienden? Neem een kijkje bij het BoerenBed. BoerenBed is een netwerk van boeren verspreid over het Verenigd Koninkrijk en Europa. Hoewel het logeerconcept overal hetzelfde is, is elke boerderij uniek en op elke locatie beleef je andere avonturen.

Je beleeft een unieke tijd midden in de natuur. Bij BoerenBed geloven ze in eenvoud en terug naar de basis zonder luxe en comfort in te leveren.

Avondeten in de avondzon aan de picknicktafel voor de BoerenBed tent.

BoerenBed in Nederland

De BoerenBed locaties bieden de ideale plek om tot rust te komen. Verblijf bij een lokale boer en ga op een comfortabel manier back to basic in de natuur. De locaties zijn kleinschalig, ruimtelijk en natuurlijk gelegen. Het doel van BoerenBed is om jou als gast een authentieke en bijzondere beleving te geven. Alles draait om genieten met elkaar zonder constant afgeleid te worden door Whatsapp berichtjes en filmpjes op de iPad. Even terug de tijd in, tijd met elkaar doorbrengen en genieten van de natuur.

Bij Boerenbed kun je ook nog eens veel leren. Zo beleef je bij BoerenBed echt van dichtbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Geniet van al het moois dat de boerderij te bieden heeft en draag een steentje bij als je zin hebt. Na een heerlijke vakantie kom je terug met nieuwe kennis en fantastische ervaringen. Een verblijf bij Boerenbed is avontuur, aanpakken en echt even weg zijn. Of je nu met je gezin, in je eentje of met vrienden op pad gaat: in deze omgeving kan er echt ervaren worden wat het is om even rust te hebben. Hier heb je pas echt tijd voor elkaar.

Tenthuisje aan de bosrand.

Voor wie is het BoerenBed?

Voor bijna iedereen!

  • Samen weg? Een weekendje weg bij het BoerenBed is romantisch. Samen in de bedstee slapen, vuurtje stoken voor je kopje koffie, een eitje rapen voor het ontbijt, eten bij kaarslicht: je leert de kleine dingen weer waarderen.
  • Met het gezin op vakantie? Bij het BoerenBed vindt ieder wat wils. De kinderen vermaken zich prima op de boerderij. Met knuffelen van de boerderijdieren, eieren rapen, spelen met hooi… de hele dag buiten en lekker vies worden. Jij als ouder duikt even in de hangmat, hebt een momentje voor jezelf bij de tent en geniet van het plezier van je kinderen.
  • Met vrienden en/of familie een reünie? Boek een BoerenBed Groepsweekend. Ieder een eigen tent, samen koken, eindeloos kletsen bij het kampvuur, pizza’s bakken en aan lange tafels samen eten, geen afleiding, geen prikkels maar echt samen! Onvergetelijk!

Meisje op een skelter rijdt door een plas.Echtpaar in bed met ochtendkoffie en een tijdschrift.Kampvuur met de hele familie

Bekijk alle BoerenBed locaties

Ontdek ook deze plekjes: