Even geduld...

Deze vakantie gaan wij in Griekenland op zoek naar yoghurt met honing en een groot stuk watermeloen. Niet om van te smullen maar voor onze vakantiebingo, want wie als eerste een volle bingokaart heeft, is de winnaar!

UGFwaWVyZ29lZCB2YWthbnRpZSBiaW5nbyAxMA==

Vakantiebingo is een leuke manier om je vakantieland nog beter te leren kennen. Zo kunnen kinderen in Spanje op zoek naar castagnetten, in Frankrijk naar een baret en in Engeland naar een mooie rode telefooncel! De vrolijk vormgegeven kaarten zijn er van Duitsland/Oostenrijk, België, Spanje, Italië, Griekenland, Engeland en Scandinavië. Papiergoed heeft natúúrlijk aan vakantie in ons eigen mooie land gedacht, er is ook een bingokaart van Nederland!

Leuk om alvast mee te beginnen op de achterbank. Reis je bijvoorbeeld via Duitsland en Oostenrijk naar Italië, dan hou je je kinderen uren zoet met deze kaarten.  

UGFwaWVyZ29lZCB2YWthbnRpZSBiaW5nbyAz

Tekenen, kleuren en knutselen

Als de kaart vol is, kunnen de kinderen in de lege vakjes op de achterkant hun eigen bingokaart maken: lekker tekenen en kleuren! Aan het eind van de vakantie gaan de volle kaarten natuurlijk in het vakantieplakboek.

UGFwaWVyZ29lZCB2YWthbnRpZSBiaW5nbyA5

Praktische informatie:

Papiergoed houdt bij het ontwikkelen van speelgoed rekening met onze planeet, daarom wordt voor het papier bio-inkt en FSC-papier gebruikt. Deze leuke kaarten mee op vakantie? De vakantiebingokaarten kosten € 1,50 per kaart en je bestelt ze bij Papiergoed.

WINACTIE

Bingo je mee? Vertel ons in een reactie op Facebook naar welk land jullie het liefst op vakantie gaan en wie weet neem jij een set bingokaarten van Papiergoed voor je kinderen mee op reis! Meedoen kan tot 8 juli 2017, daarna maken we de winnaars bekend.

UGFwaWVyZ29lZCB2YWthbnRpZSBiaW5nbyA2