Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantie in Europa
Ben je op zoek naar een bijzonder adres, voor een dagje uit, een weekendje weg of vakantie? Op Bijzonder Plekje vind je een persoonlijke selectie van de mooiste adressen in Europa. Van Mongoolse ger tot pipowagen, van hip ‘heidihotel’ tot kleinschalige design lodge; de adressen zijn stuk voor stuk uniek en vooral fijn om te zijn.

Ons aanbod

Een Bijzonder Plekje ben je niet zomaar. We zoeken voor jullie (vakantie-)adressen die net dat beetje extra bieden. De adressen op de site zijn persoonlijk geselecteerd (én de meeste uitgeprobeerd). We zijn kritisch en willen graag dat jullie verblijf bijzonder is, een beleving en een herinnering voor altijd. Belangrijk daarbij is de persoonlijke benadering en oprechte gastvrijheid. Kleinschaligheid en authenticiteit spelen ook een grote rol. Tenslotte wil je tijdens je weekendje weg en/of vakantie écht zorgeloos genieten.

De variatie in het aanbod is groot. Niet één plekje is gelijk, je vindt kindvriendelijke glamping accommodaties, knusse vakantiehuisjes in de natuur voor rustzoekers en romantische bed & breakfasts voor jullie samen. Maar ook een klein familiehotel aan zee, een designhotel in de stad en unieke logeerconcepten.

In heel Europa

Het aanbod aan bijzondere plekjes beperkt zich niet alleen tot Nederland. We gaan ook de grens voor je over! Charmante gîtes in Frankrijk, kindvriendelijke vakantiedomeinen in Italië, berghotels in de Alpen en zalige adressen bij onze zuiderburen. Van België tot Portugal, van Zweden tot de hak van Italië.

We zijn nog lang niet uitgezocht. Engeland, Denemarken, Spanje; er is nog zoveel moois te ontdekken. We selecteren graag de pareltjes voor je.

Voor ieder wat wils

Door het diverse aanbod hebben we voor iedereen wel een bijzonder plekje. Rustzoekers, wandelaars, gezinnen met kinderen, hondenliefhebbers of …. Iets te vieren? Een romantisch weekendje boeken? Met vriendinnen op stap? Een groepsaccommodatie boeken die hip is? Met opa & oma op vakantie? Welkom, laat je inspireren!

Bekijk de mooiste overnachtingsadressen