Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantie met je hond in het buitenland
Je wilt op vakantie en het liefst neem je je hond mee. Een passend vakantiehuis vinden, waar honden welkom zijn, is dan nog niet zo makkelijk. Helemaal niet als je een hondvriendelijk vakantiehuis in het buitenland zoekt, wat er ook nog eens mooi uit ziet. We helpen je graag een handje!

Hondvriendelijke sfeervolle vakantiehuizen

Een vakantiewoning boeken waar je hond welkom is, is misschien nog niet zo moeilijk. Een hondvriendelijk Bijzonder Plekje vinden is een ander verhaal. Ook op vakantie met je hond wil je niet zomaar een huisje reserveren, je verblijf mag echt wel een beetje bijzonder zijn. Tenslotte heb je vakantie!

Een mooi interieur (niet zo hufterproof), een bijzondere locatie, een fijn zwembad, omheinde tuin en… Kies voor een van de plekjes die we voor je geselecteerd hebben; sfeervol, gezellig en gastvrij.

Hond mee? Overleg even

Voordat je definitief je met zorg uitgezochte vakantiehuis, B&B of hotel in het buitenland boekt, overleg met de eigenaar van de accommodatie over de mogelijkheden. Wat voor hond heb je, neem je 1 of 2 honden mee, heb je een bench of juist niet? Zijn honden altijd welkom of niet in het hoogseizoen wanneer er ook kleine kinderen rondhuppelen? Zijn er extra kosten verbonden aan de komst van je hond? Het is voor de eigenaar fijn te weten wie en wat er komt, het is voor jou fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Check de regels voor het buitenland

Wil je met je hond de grens over, per auto of vliegtuig, controleer vooraf de regels voor het reizen met een hond. Die regels verschillen per land. Welke inentingen zijn er nodig, welke papieren (een huisdierenpaspoort) en hoe moet je een hond vervoeren? Je hebt je te houden aan de buitenlandse wet- en regelgeving. Vergeet ook niet te kijken naar de landen waar je doorheen reist voordat je op je bestemming bent.

Heb je alles op orde, dan rest je alleen nog maar te gaan genieten bij deze bijzondere plekjes waar honden meer dan welkom zijn!Honden welkom bij deze vakantieadressen

Op vakantie naar het buitenland met je hond? Check deze fijne vakantiehuizen. Sfeervol, gezellig en hondvriendelijk!