Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantie met kinderen
Op vakantie met je kinderen is pas vakantie wanneer je kunt genieten van een onbezorgd verblijf. We hebben een selectie gemaakt van kindvriendelijke vakantie adressen, voor een heerlijke gezinsvakantie in Nederland. De geselecteerde hotels, campings, safaritenten en vakantiehuizen zijn fijn voor groot en klein en bieden vele extra's.

De leukste kindvriendelijke vakantieadressen

Ga naar alle plekjes »

Onbezorgd op vakantie met kinderen

Je kunt je er best zorgen over maken: het op vakantie gaan met (kleine) kinderen lijkt niet altijd even makkelijk. Is het een lange autorit naar je bestemming, hoe ‘doen’ de kinderen het in de auto, wat moet je allemaal meenemen, wat is er ter plekke aanwezig en is er op het vakantieadres wel genoeg te doen voor je kinderen? Vragen waar je als ouder wakker van kunt liggen… Wanneer je kiest voor een vakantie in eigen land, maak je het jezelf al een stukje makkelijker. Het juiste vakantieadres vinden is namelijk echt niet eenvoudig. Gelukkig helpen we je graag een handje en hebben we een aantal adressen voor je gevonden waar je volledig ontzorgd wordt! Het enige wat jij nog moet doen is zorgeloos vakantie vieren.

Geen kind aan je kinderen. Lekker knuffelen met de konijnen, de poezen en de honden.
Boswandeling

Bijzonder overnachten tijdens je kindvriendelijke vakantie

Het fijne is dat zo’n kidsproof vakantieadres echt niet massaal hoeft te zijn. Je hoeft niet op vakantie te gaan naar een groot vakantiepark waar je kinderen van uur tot uur vermaakt worden, waar de kidsclub je grootste vijand wordt en waar het zwembad uitpuilt van de gasten. Er zijn heel veel bijzondere vakantieadressen te vinden, weg van het massatoerisme of op een klein vakantiepark, waar je met kinderen meer dan welkom bent en waar alles aanwezig is voor een heerlijke vakantie met je kinderen. Of ze nu jong of oud zijn, een passend adres is zo gevonden!

Moderne vakantiehuizen in de natuur in Drenthe
Schelpen zoeken

Vakantie met kinderen in Nederland

Voor een leuke vakantie met kinderen hoef je niet ver van huis, ons eigen land zit vol met fijne vakantieadressen. Wat dacht je van vakantie vieren op de boerderij, glamping in een safaritent, logeren in een vogelhuisje of een vliegtuig? Een paar dagen doorbrengen op het strand in Zeeland of genieten in een huisje in het bos? De mogelijkheden voor een gezinsvakantie in Nederland zijn eindeloos, er is voor ieder wat wils.

Wat is er aanwezig voor je kinderen?

Verwacht bij de geselecteerde vakantieadressen geen animatieteams en overdekte speelparadijsjes. Die zijn er niet! Wat er wel is? Vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen, een bos om hutten te bouwen en verstoppertje te spelen, eenvoudige speeltoestellen voor urenlang plezier, een watertje om in te kliederen, boerderijdieren die verzorgd moeten worden en om mee te knuffelen, een voetbalveldje en puur natuur om je fantasie de vrije loop te laten.

En uiteraard ook voorzieningen als kinderbedjes, kinderstoelen en traphekjes. Sommige vakantiehuisjes hebben zelfs een speciale kinderkamer met commode, wieg en een kinderbadje. Informeer gerust wat je allemaal thuis kunt laten en ontspan! Bij deze vakantieadressen kan het!

Bekijk ook deze tips voor hotels met kinderen
De leukste kindvriendelijke vakantieadressen

De leukste adressen voor een vakantie met kinderen? Je vindt ze hier! Kleinschalig, met persoonlijke aandacht en zorgeloos genieten!