Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Hihahut
Design trekkershutten
1 - 2 personen
vanaf € 110 per nacht

Unieke design tiny houses

Hihahut is een bijzonder concept, bestaande uit originele tiny houses. Verspreid in het Groene Hart staan speciaal ontworpen hutten, elk met een eigen karakter. Wakker worden in een weiland met een vogelconcert en ’s avonds in slaap vallen in een kas. Het is allemaal mogelijk!

De hutten zijn verbonden door bestaande wandel-, fiets- en vaarroutes. Elke dag een ander mooi stukje Nederland, slapen in een andere hut, wakker worden met een nieuw uitzicht, dat is het idee.

Verschillende bijzondere tiny houses

Er zijn verschillende hutten ontworpen, elke hut is comfortabel ingericht en praktische dingen als kookgerei en beddengoed liggen al voor je klaar. De hutten hebben een douche (op zonne-energie) en toilet (compost). De Binnentent staat overdekt in een hoge kas, en is alleen te bereiken via het water. De roeiboot ligt voor je klaar bij het vertrekpunt! De Zonnepost dankt zijn naam aan het dakterras waar je zelf op kunt klimmen. Er staan zelfs twee ligstoelen voor je klaar op het dak. Grote ramen aan beide zijkanten van de hut zorgen voor enorm veel licht en een mooi uitzicht. Dit uitzicht is uiteraard nog mooier bovenop de hut. De Sterrenkijker staat in een boomgaard en heeft een glazen koepel, waardoor je samen vanuit je bed naar de sterren kunt staren. Onze favoriet (tried & tested) is de Vogelaar, die een klein beetje het uiterlijk van een huifkar heeft en is ingericht voor vogelspotters. De ramen in de hut bieden je de mogelijkheid om naar vogels te zoeken (met verrekijker en vogelboek: liggen in de hut). Vanuit je bed kijk je uit over de polders met in de verte een molen. Hoe Hollands wil je het hebben?!

Routes dwars door de natuur

Door het gebruik van bestaande wandel-, fiets- en vaarroutes kom je gegarandeerd langs de mooiste plekjes van Nederland. Door elke avond in een andere hut te slapen, ontdek je in korte tijd een nieuwe omgeving. Wandel en fiets door natuurgebieden, maak een tussenstop bij een van de hotspots onderweg, ga in een roeiboot het meer over en bezoek de leukste dorpjes. De vervoersmiddelen worden geleverd, op de tandem met fietstassen heb je gegarandeerd plezier! Stippel je eigen route uit en beleef een onvergetelijke vakantie!

Bezig...
Ga naar de website


Hihahut Veerstraat 15, 2377 AL Oude Wetering

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: